Packard Bell imedia L-serien

Pressemelding fra Pacard Bell 29. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Packard Bell lanserer imedia L-serien

Elegant skrivebord-PC med en rekke funksjoner og god ytelse

  • Elegant design med sort matt kabinett

• Få en maksimal multimedia opplevelse med Easy access-porter

• Oppgraderingsmuligheter – opp til seks TB lagring  

I dag lanserer Packard Bell sin nyeste skrivebord-PC, Packard Bell imedia L-serien, som viser at selskapet fortsetter å satse på god design og ytelse.  

Dagens stasjonære PC er et knutepunkt hvor man sender meldinger til venner, ser på filmer, spiller musikk og spill samt overfører filer til og fra PC’en. Den er det nye midtpunktet i hjemmet – så den bør både være enkel å bruke og samtidig ha pen design.  

Tidsriktig design

Tidsriktig design er blandet med funksjonalitet; myke linjer blir fremhevet av høyglansede kanter som gir en ekte kvalitetsfølelse. Man finner også en rekke gjennomtenkte detaljer – fra den matte sorte overflaten som ikke etterlater fingeravtrykk - til den elegante Packard Bell-logoen i krom på fremsiden.  

Keeping things simple

Mediaportene foran på toppen av kabinettet er elegantet vinklet fremover for en enkel og rask tilgang. Her finner man to USB 2.0-porter (med ytterligere fire på baksiden), lydinnganger og en multi-in-1-kortleser. Så man trenger ikke lenger fomle med ledninger på baksiden av skrivebordet. Med Packard Bell imedia L-serien kan du bare koble til mobilen, hodetelefoner, MP3-spilleren eller andre enheter - i løpet av sekunder.  

En annen nyttig funksjon er dens utvidelsesmuligheter. Tilleggsvalget Easy-swap expansion plats, beleilig plassert på toppen av kabinettet er bevis på Packard Bells satsing på designdrevet teknologi. Med husholdninger som bruker mer multimedia enn noen gang før, har lagring blitt en viktig funksjon i enhver moderne skrivebord-PC. Packard Bell imedia L-serien leveres med opptil fire TB lagringsplass, og brukere kan enkelt koble til en ekstra intern harddisk. Man trenger ikke åpne kabinettet, kun fjerne et utdragbart rack på fremsiden og plugge inn harddisken. Packard Bell imedia L-serien har støtte for ytterligere to TB og tilbyr også opp til seks TB lagringsplass - det er tilstrekkelig til å lagre egen musikk, bilder, filmer - også i fremtiden.  

Perfekt for multitasking

Romslig lagringsplass og enkel tilkobling åpner for mange spennende muligheter for dagens brukere. Uansett om du ønsker å se på filmer via egen TV eller overføre den til telefonen for å se den når du er ute på reise – kan det enkelt gjøres med Packard Bell imedia L-serien. Den er også et godt valg uansett om du vil koble til MP3-spilleren, spille en ny CD eller DVD, ha en video-chat med en venn. Dette er mulig ettersom Packard Bell imedia L-serien har andregenerasjon Intel® Core™ prosessorer, som gir nok ytelse til å støtte selv krevende multitasking.  

Få 3D-opplevelsen inn i stua

Packard Bell imedia L-serien er utstyrt for å gi brukerne en ny seer- og spillopplevelse med valgfri NVIDIA® eller AMD Radeon™ HD grafikkort - i tillegg til full Microsoft DirectX® 11-støtte. Ettersom den nye serien også har en HDMI® 1.4-port, er den klar for neste generasjon 3D-spill og hjemmekinoløsninger. I tillegg, med HD-oppløsning bedre enn dagens 1080p, er den også klargjort for morgendagen.  

Bonusprogramvare for sikkerhet og produktivitet

Sammen med Packard Bell imedia L-serien følger Nero 10 Essentials – markedsledende Brenner-teknologi og back-up-muligheter. Du kan enkelt lage dine egne CDer og DVDer, og samtidig planlegge regelmessig back-up slik at du sikrer egen data. I tillegg følger også programmet Evernote som gjør det enklere å huske tingene som virkelig betyr noe; som f.eks. vinen du hadde til middag i går og nettsiden som du ønsker å besøke igjen. Evernote synkroniserer din data mellom PC'en, telefonen, nettbrettet og nettet – slik at du har tilgang uansett hvor du er.  

Pris og tilgjengelighet

Packard Bell imedia L-serien er tilgjengelig fra juli 2012. Priser fra kroner 3995 til 5995 inkl. mva, avhengig av konfigurasjon. Tilgjengelighet, programvaretilbud og tekniske egenskaper kan variere mellom enkelte land.

Powered by Labrador CMS