Plextor M3 Pro-serien

Pressemelding fra Plextor 1. mars 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Plextor utgir Solid State Drive i M3 Pro-serien  

Den nye M3 Pro SSD byr på raskere hastighet, 24 nm Toggle Flash og 7 mm formfaktor tilpasset supertynne notebook-PC-er    

Plextor, en ledende utvikler av høytytende digitalt lagringsutstyr, har kunngjort lanseringen av sin Solid State Drive i M3 Pro-serien.   

Pro-versjonen av M3 øker ytelsen med sekvensiell lese-/skrivehastighet på opptil 540/450 MB/s og tilfeldig lese-/skrivehastighet på opptil 75 000 / 69 000 IOPS. Med sin nye 7 mm supertynne formfaktor er denne 2,5” SSD-en tilpasset supertynne notebook-PC-er, slik at et større antall brukere kan optimere systemytelsen sin ved å oppgradere til høyhastighetslagring. Den høye ytelsen til M3 Pro skyldes stasjonens høyt optimerte fastvare, en førsteklasses 24 nm Toggle Flash samt støtte for den nyeste SATA 6 Gb/s (SATA III). En viktig tilleggsfaktor er Marvell-kontrollbrikkens evne til å levere konsekvent høy lese-/skriveytelse, selv med data som ikke er enkle å komprimere.  

Plextor gjør det enklere å oppgradere fra harddrive til SSD ved hjelp av et avansert diskkloningsverktøy som følger med M3 Pro. Ved å overføre en eksakt kopi av harddrivens data fjernes behovet for manuell gjeninstallering av operativsystemet og programmene. For oppgraderinger av stasjonære PC-er kommer M3 Pro også med en 3,5” monteringsbrakett.  

Viktige funksjoner i M3 Pro-serien:  

 2,5” Internal Solid State Drive (SSD)

 Tilgjengelig i kapasiteter på 128 GB, 256 GB og 512 GB

 True Speed-teknologi for vedvarende ytelse over tid

 Tilfeldig lese- og skrivehastighet på 70 000 / 69 000 IOPS

 7 mm supertynn formfaktor

 Bruker Marvell 88SS9174-kontrollbrikker av server-grade

 Støtter SATA III 6 Gb/s-grensesnitt og japansk NAND-flash av høyeste kvalitet

 Bransjens laveste gjennomsnittlige årlige sviktprosent

 Uovertruffen fem års garanti på stedet og brukerstøtte        

Drevet av TrueSpeed-teknologi for vedvarende ytelse over tid:  

M3 Pro kommer også med en unik fastvare med TrueSpeed-teknologi, som inkluderer Plextors navnebeskyttede Bad Block Management (administrasjon av skadede sektorer), Global Wear Leveling (global slitasjeutjevning) og teknologier for Instant Restore (øyeblikkelig gjenoppretting). True Speed hindrer den drastiske nedgangen i lese-/skrivehastighet som er vanlig for andre SSD-er, slik at M3 Pros høye ytelse opprettholdes på samme nivå som når stasjonen er ny, gjennom hele levetiden.  

Pålitelighet og ytelse understøttet av markedsledende fem års garanti:  

Plextors forpliktelser til pålitelighet starter med den fullstendige og grundige fabrikktestingen og behandlingen av hver eneste M3 Pro-stasjon for å sikre langsiktig stabilitet. Alle stasjonene gjennomgår omhyggelige innbrenningstester ved høy temperatur og testing via simulering av høy slitasje. Følgelig har Plextors SSD en gjennomsnittlig årlig sviktprosent på bare 0,5 %, som gjør den til en av de mest pålitelige i bransjen.  

M3 Pro-stasjonen tilbyr et ekstra nivå av trygghet med en markedsledende fem års garantiplan. Femårsgarantien består av en treårig “Fast Warranty Service” (innsamling og retur) i EU, Norge og Sveits (ett år andre steder), og deretter to års innbringing. Brukerne avtaler reparasjoner av produkter som ikke fungerer, direkte med Plextor – slik at brukerne kan føle seg helt sikre på at denne uvurderlige enheten dekkes over lengre tid, og man slipper stresset med å returnere varer til forhandleren / en tredjepart.  

Plextor tilbyr brukerstøtte via telefon over hele Europa, på sju språk med lokale telefonnumre brukerne kan ringe, samt ekstra brukerstøtte via e-post og på nettstedet.  

Tilgjengelighet:  

M3 vil fortsatt være tilgjengelig sammen med M3 Pro for bedrifter, superbrukere, spillere, systemintegratorer og alle andre som krever høy effektivitet og pålitelig ytelse.  

For deg som er ute etter enda høyere ytelse, vil M3 Pro bli tilgjengelig i kapasiteter på 128 GB, 256 GB og 512 GB fra mars 2012.