Plextor M5 Pro

Pressemelding fra Plextor 7. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Plextor offentliggjør planer for M5 Pro   

M5 Pro-serien av SSD-enheter forventes å være tilgjengelig i Europa i september 2012  

Plextor, en ledende utvikler av høytytende teknologi for digital lagring, offentliggjør i dag planene sine for en ny kraftfull serie av SSD-er:M5 Pro.M5 Pro-serien blir en høytytende professional-grade SSD og den første Plextor SSD-enheten som benytter seg av den nyeste 3. generasjons Marvell® 88SS9187-kontrolleren.  

I kombinasjon med Plextors egen fastvare vil M5 Pro sette nye prestasjonsrekorder og by på en vedvarende tilfeldig lese-/skrivehastighet på opptil 94 000 / 86 000 IOPS samt kontinuerlig lese-/skrivehastighet på opptil 540/450 MB/s. M5 Pro forventes å være tilgjengelig i kapasiteter på 128 GB, 256 GB og 512 GB.  

M5 Pro er designet og konstruert for ”prosumers” (sjiktet mellom forbrukere og profesjonelle), virksomheter samt små og mellomstore bedrifter, og utnytter den nye flerkjerners Marvell-kontrolleren til å håndtere ekstremt store belastninger. Dette gjør M5 Pro egnet til bruk på en kraftig arbeidsstasjon, i en serverrolle eller til Raid 0-konfigurasjonsinnstilling.I tråd med brukernes behov vil M5 Pro innlemme en unik teknologi for databeskyttelse i fastvaren sin.M5 Pro vil også inneholde den berømte True Speed Technology for å forhindre den drastiske nedgangen i ytelse som er vanlig for enkelte SSD-enheter etter intens eller lengre tids bruk.  

Hver M5 Pro SSD-enhet vil understøttes av en bransjeledende fem års garanti samt Plextors omfattende internasjonale infrastruktur for brukerstøtte.  

M5 Pro-serien forventes å være tilgjengelig i Europa fra og med 3. kvartal i september.Flere detaljer om funksjoner og priser i forbindelse med M5 Pro vil annonseres senere.

Powered by Labrador CMS