Plextor M5S SSD

Pressemelding fra Plextor 23. juli 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Plextor lanserer M5S-serien av Solid State Drives

Plextor, en ledende utvikler av høytytende digitalt lagringsutstyr, annonserer lanseringen av sin nyeste Solid State Drive (SSD) i M5S-serien, med en forbedret og vedvarende lese-/skrivehastighet på opptil 73 000 / 70 000 IOPS. M5S-serien er raskere enn sine prisbelønte forgjengere, med forbedret ytelse hele veien. Med sin unike fastvareteknologi er Plextor stolte over å kunne tilby konsekvent høy kvalitet og høytytende SSD-er som vil sørge for vedvarende optimal lese-/skrivehastighet etter lange tidsperioder og fantastisk funksjonalitet.

Plextors M5S SSD byr på vedvarende dataytelse med sin unike fastvareteknologi, inkludert Instant Restore (øyeblikkelig gjenoppretting), Global Wear Leveling (global slitasjeutjevning) og Bad Block Management (administrasjon av skadede sektorer). I tillegg til den vedvarende høye hastigheten på lang sikt som gjør dataoverføringer langt mer effektive, bidrar Plextors unike teknologi også til å stabilisere og forbedre SSD-ers bærekraft. Den nye generasjonen av M5S er også utstyrt med True Speed, Plextors unike teknologi for vedvarende høy hastighet og ytelse med tilfeldig lese-/skrivehastighet på opptil 73 000 / 70 000 IOPS samt kontinuerlig lese-/skrivehastighet på opptil 520/390 MB/s. M5S SSD-en er fullstendig tilpasset datamaskinens komplekse tilgangsmiljø og gir fantastisk dataytelse med stabil hastighet.

M5S-serien er tro mot de høye kvalitetskravene Plextor stiller til SSD-ene sine og vil tilfredsstille brukernes krav om varighet, datasikkerhet og stabilitet. Det lave strømforbruket og den høye overføringshastigheten passer perfekt for brukere som ønsker å oppgradere systemytelsen sin. Plextor tilbyr fortsatt optimal service til deg som kunde når du registrerer deg for et VIP-medlemskap på Plextors offisielle nettsted. Når du har registrert deg, kan du laste ned PlexTool, det unike SSD-programmet som tilbyr et fullt utvalg av tjenester for SSD slik som overvåking av enhetsstatusen og oppgradering av fastvaren.

Med avansert ytelse og førsteklasses kvalitet byr M5S på en forbedret og trygg opplevelse i forbindelse med SSD-programmer, og dette vil være det optimale valget for brukere som ønsker å gå over fra tradisjonelle harddisker til SSD-er!

M5S-serien vil være tilgjengelig fra og med slutten av juli i følgende kapasiteter: 64 GB (PX-64M5S, € 99,90), 128 GB (PX-128M5S, € 159,90) og 256 GB (PX-256M5S, € 279,90).

Powered by Labrador CMS