Razer Blade

Pressemelding fra Razer 30. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Razer introduserer Blade – verdens tynneste bærbare spill-PC  

Razer Blade: Tynnere enn et kronestykke med 14-tommers HD+-skjerm, firekjerners Intel Core i7, NVIDIA GTX 765M

Razer™, verdensledende innen spillmaskinvare, -programvare og -systemer med høy ytelse, presenterte i dag Razer Blade, verdens tynneste bærbare spill-PC. Razer Blade, med en tykkelse på bare 1,68 cm, rommer mer kraft per kubikkcentimeter enn noen annen bærbar PC i verden. Razer Blade drives av den kommende 4. generasjons Intel® Core™-prosessoren, den nyeste NVIDIA® GeForce® GTX 765M-grafikkprosessoren, og bruker SSD-lagringsteknologi med oppstartshastigheter som er opptil fire ganger høyere enn for tradisjonelle bærbare PC-er med 5400-RPM-harddisker. Razer Blade har et solid aluminiumskabinett med en fantastisk 14-tommers HD+-skjerm med LED-bakbelysning, spesialdesignet styreflate og bakbelyst spesialtastatur for spilling.

«Vi har designet og konstruert verdens tynneste, mest effektive 14-tommers bærbare PC», sier Min-Liang Tan, medstifter, administrerende direktør og kreativ leder hos Razer. «Tynnere enn et kronestykke og mer effektiv enn andre vanlige alternativer til stasjonære PC-er i dag – vi har opprettet en helt ny kategori av tynne, kraftige bærbare PC-er som ligger generasjoner foran andre PC-er.»

Razer Blade er i sin helhet utformet internt av Razer-designteamet, som har vunnet flere priser. Maskinen har en enestående 14-tommers LED-bakbelyst HD+-skjerm med en egen oppløsning på 1600 x 900 , og den spesialdesignede styreflaten for spilling gir støtte for flertrykksbevegelser. Razer Blade leveres dessuten med et bakbelyst spilltastatur i full størrelse med komplett anti-ghosting-funksjonalitet og programmerbare taster, drevet av revolusjonerende Synapse 2.0.

«Det er store nyvinninger på gang i hele dataverdenen, og den nye mobile spillopplevelsen Razer tilbyr via Edge, og nå dessuten Blade, er enestående», sier Navin Shenoy, viseadministrerende direktør og leder for Intels mobilklientplattformer. «Blade drives av den kommende 4. generasjons Intel Core-prosessoren, så selv svært kresne spillere kan forvente seg et skyhøyt ytelsesnivå fra denne maskinen.»

Den ultrabærbare PC-en inneholder 8 GB raskt 1600 MHz DDR3L-minne og leveres som standard med 128 GB lagringsplass med mulighet for SSD-disker på 256 GB eller 512 GB. Razer Blade leveres også med Dolby® Home Theatre® v4, som gir en spesialjustert, kinolignende lydopplevelse.

Razer Blade gir opptil seks timers batterilevetid og inkluderer et Killer™ Wireless-N trådløst nettverkskort med høy ytelse – en kombinasjon av intelligens og kontroll sammen med opptil fem ganger raskere trådløst nett enn for andre trådløse nettverkskort på markedet.

«Med en 14-tommers Razer Blade får du masser av hestekrefter i en slank og hendig innpakning», sier Rene Haas, viseadministrerende direktør og leder for grafikkprosessorer for bærbare PC-er hos NVIDIA. «Den nye NVIDIA GeForce GTX 765M-grafikkprosessoren gir denne ultrabærbare spillmaskinen blendende ytelse med svært effektiv energiutnyttelse.»

Nye 14-tommers Razer Blade representerer Razers kontinuerlige mål om å utforme verdens beste bærbare spill-PC-er for folk som trenger ekstremt kraftig ytelse i en mest mulig kompakt formfaktor – så de kan spille hvor som helst, når som helst. Razer har som mål å oppnå det umulige, uten at det går på bekostning av ytelsen. Med nye 14-tommers bærbare Blade kan brukerne spille mer og gjøre mer enn noensinne på et ultrabærbart system.

Razer Blade vil bli tilgjengelig for forhåndsbestiling 3. juni. Du finner mer informasjon på www.razerzone.com/blade.

Pris:

Fra 1799 USD

Tilgjengelighet:

Razerzone.com – forhåndsbestilling 3. juni.Bare USA og Canada.

Produktfunksjoner:

Powered by Labrador CMS