Samsonite Spectrolite

Pressemelding fra Samsonite 20. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Din daglige kompanjong, Spectrolite™ fra Samsonite

Spectrolite™ kombinerer Samsonite´s nøkkelverdier, beskyttelse, kvalitet, smarte funksjoner og elegant design. Denne kolleksjonen fra Samsonite treffer vår definisjon for ”Businessvesken”. Perfekt kompanjong på vei til kontoret eller på din forretningsreise. Kolleksjonen gir deg mulighet for å tilpasse produktene etter behov, med ekspansjonsmuligheter*. Spectrolite™ tilbyr vesker med en følelse av avansert business.  

Den nye kolleksjonen tilbyr funksjoner for å forenkle din daglige jobb. Lette vesker med komfortable håndtak og skulderreim. Pc-lomme med tilpasningsmuligheter og myk innside, for å passe og beskytte din pc på best mulig vis. Lomme for nettbrettet ditt, og organisasjonslommer på fremsiden. Det er en interessant blandning av materiell i produktene med en miks av Nylon, polyester og ECO-lær som kombineres med matte metaldetaljer.  Kollektionen kommer i svart og brun.

Anbefalt utsalgspris fra 449 NOK  

* Finnes på flertallet av produktene.