Samsung C2670 og C2620

Pressemelding fra Samsung 27. august 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Mobile utskrifter raskt og enkelt med NFC

Samsung lanserer ny fargelaser- og multifunksjonsskriver for små- og mellomstore bedrifter.

Med Samsungs nye A4-skrivere kan man nå skrive ut dokumenter direkte fra smarttelefon eller tablet. De nye skriverne støtter NFC slik at du, med en smarttelefon eller tablet med NFC-støtte, enkelt kan opprette trådløs kontakt mellom din mobile enhet og skriveren.

Både multifunksjonsskriveren 2670 og fargelaserskriveren 2620 er tilpasset små- og mellomstore bedrifter. Skriverne gir rene utskrifter med høy fargekvalitet, og skriver ut 26 utskrifter i sorthvitt per minutt. Dette gjelder også når du skriver ut direkte fra en mobil enhet. Ved å bruke Samsungs åpne plattform XOA-Web er det også mulig å tilpasse og skreddersy sin egen løsning med software fra andre utviklere. Begge skriverne kommer med touchskjerm på 4,3 tommer, og med Samsung Easy Eco Driver reduseres den totale energibruken.

Samsung har nylig startet en LinkedIn-side for sine skriverløsninger, samt oppdatert appen SmartCatalog som hjelper partnere og forhandlere å finne riktig skriver til brukernes behov og ønsker.

De nye skriverne C2670 og C2620 er tilgjengelige i september, og anbefalt utsalgspris er 8 000 kroner for C2670 og 3 700 kroner for C2620.

* NFC står for Near Field Communication, som er en standard for trådløs overføring av data.