Samsung Curved Monitors

Pressemelding fra Samsung 26. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung utvider sin portefølje av monitorer og lanserer en helt ny serie buede bildeskjermer

Samsung utvider sitt tilbud av bildeskjermer og lanserer en helt ny serie med fem buede modeller. Bildeskjermene er laget for å passe vår tids multitasking og digitale livsstil, og kommer i størrelser fra 23,5 tommer og opp til 31,5 tommer.

Bildeskjermene er utrustet med Vertical Alignment (VA)-teknologi for å maksimere kontrast- og fargegjengivelse og minimere lyslekkasjer. Kontrasten strekker seg fra 5000:1 for SE590C til 3000:1 for de enklere modellene, og har lysstyrke på opp til 350 cd/m2 for modellene SE590C og SE591C. Samtlige av skjermene gir dype svarttoner og skarpe farger, noe som gir en virkelighetsnær bildeopplevelse.

Den buede formen på skjermene stemmer over ens med den naturlige formen på menneskets øye, det skaper en omsluttende seeropplevelse. En buet skjerm gir også et bredere synsfelt og et inntrykk av økt bildedybde – det gjør den spesielt egnet for spill- og filmopplevelser.

”Med de nye buede bildeskjermene tar vi brukeropplevelsen til et helt nytt nivå. Akkurat som på TV-fronten kommer vi til å satse på det vi kaller Curved Monitors, da det både gir en økt opplevelse av dybde og forbedret bildekvalitet, sier Jakob Hultkvist, Director Enterprise Business Samsung Nordics.

Forbedret teknologi for øyets beste

Bildeskjermene er utrustet med Eye-Saver Mode, en funksjon som reduserer blått lys, i tillegg til en funksjon som minsker skjermflimmer. Funksjonen Game Mode justerer kontrast og farger samt minimerer etterslepninger – alt for å forbedre spillopplevelsen.

De nye skjermene blir tilgjengelig i butikk fra midten av april til følgende anbefalte priser:

SE790C: 6000 kroner

SE590C: 5100 kroner

SE591C: 3200 kroner

SE510C: 3000 kroner for 27 tommer og 2600 kroner for 24 tommer

Powered by Labrador CMS