Samsung MFP-skrivere

Pressemelding fra Samsung 4. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung introduserer en ny skriverserie med Android™

Ti nye fleksible, intuitive og skalerbare MFP-skrivere utviklet for bedrifter

Samsung fortsetter å presentere innovative produkter og løsninger på IFA-messen. I dag introduseres den helt nye serien Smart MultiXpress med ti multifunksjonsskrivere som alle bygger på operativsystemet Android.

Skriv ut uten PC

Samsung ønsker å utvikle skriverløsninger som bedrifter enkelt og sømløst kan integrere i sine eksisterende IT-systemer og smarte økosystem. De nye Android-skriverne kommer med det samme touchbaserte og smarte brukergrensesnittet som brukes på Samsungs tablets og smarttelefoner i Galaxy-serien. Samtlige av de nye skriverne har en touchskjerm på 10,1 tommer som gjør det mulig for brukeren å skrive ut det som vises på skjermen direkte, som for eksempel weblesere, e-post, kart, bilder eller annet innhold. Alt kan skrives ut uten å være koblet til en PC eller server.

Med støtte for NFC* Pro kan du enkelt opprette trådløs direktekontakt mellom din mobile enhet og skriveren, dersom du har en smarttelefon eller tablet som også har støtte for NFC. Deretter kan du enkelt skrive ut direkte fra din mobile enhet. Ved å bruke Samsungs åpne plattform XOA-Web er det også mulig å tilpasse og skreddersy sin egen løsning med software fra andre utviklere.

Serien X4300 består av A3-modellene X4300LX, X4250LX och X4220RX

Serien K4350 består av A3-modellene K4350LX, K4300LX och K4250RX

Serien M5370 består av A4-modellene M5370LX och M4370LX

Serien M4580 består av A4-modellene M4580FX och M4583FX

Powered by Labrador CMS