Samsung Ultra Touch 5-serie

Pressemelding fra Samsung 22. november 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

PC med touchskjerm: Lettere og raskere Samsung Ultra Touch

Samsungs nye Ultra Touch 5-serie kan du betjene med både tastaturet og touchskjerm. Du velger det som passer deg best.

Samsung Ultra Touch 5-serie bygger på det nye operativsystemet Windows 8. Det betyr at du kan veksle mellom touchbasert underholdning og arbeid på den samme enheten. Ultra Touch 5-serien har et lekkert aluminium chassis og 13,3 tommer stor skjerm. 

Rask oppstart

Det tar bare to sekunder å starte Ultra Touch fra dvalemodus. Fast Start sikrer at du raskt kan begynne igjen med den aktivisten du holdt på med. Åtte timers batteritid gjør at du kan være på farten hele dagen uten å måtte lade.

Behagelig for øynene

Ultra Touch har en SuperBright-skjerm. Det betyr at den er 40 prosent mer lyssterk enn skjermer på vanlige PC-er. Det gir langt bedre bildekvalitet og gjør det mulig å bruke den utendørs. Kvaliteten på skjermen motvirker også slitne øyne. 

Del innhold og brukeropplevelse

Operativsystemet Windows 8 gjør også at Ultra Touch er kompatibel med Samsung sitt nye ATIV-konsept. Det sikrer at du får den samme brukeropplevelsen uansett om du bruker en smarttelefon, nettbrett eller PC.

Ultra Touch 5-series er en smart-pc med Intel CRV Core i5/i7-processor (avhengig av modell) og 500 GB minne og Mobile Intel® 7 Series Express Chipset (HM76). Den 13,3 tommer store SuperBright-skjermen har en styrke på 300nit. Den måler 315,1 x 218,9 x 16,9~17,9 mm og veier 1,71kg/1,74kg (SSD/HDD).

Ultra Touch er tilgjengelig i butikken nå til anbefalt utsalgspris 8 200 kroner.

Powered by Labrador CMS