Samsung USB Flash Drive

Pressemelding fra Samsung 18. august 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung tilbyr en mer komplett minne-portfolio med sin nye USB Flash Drive-familie

Samsung Electronics Co. Ltd. presenterer i dag en ny serie av slanke og sofistikerte USB-minnepinner (UFD) tilgjengelig i tre ergonomiske formfaktorer, hver utstyrt med robust Samsung NAND flash-teknologi.

Introduksjonen av den nye produktlinjen gjør at Samsung nå kan tilby sine kunder et mer komplett utvalg minne-produkter, som i dag består av en komplett serie SD og microSD-minnekort, samt interne og bærbare SSD-produkter. Alle USB 3.0-stasjoner er også kompatible med USB 2.0 og kommer i metallbasert design utstyrt med Samsungs robuste NAND flash og utstyrt med deres 5-bevis teknologi og 5 års garanti fra kjøpsdatoen.

– Lanseringen av de nye premium UFD-ene gjør at vi når kan tilby et mer fullstendig utvalg av eksterne lagringsprodukter med høy pålitelighet til alle våre kunder, sier Jakob Hultkvist, nordisk direktør for Enterprise Business hos Samsung.

Minnepinnene kommer i tre ulike formfaktorer – Bar, FIT og DUO. Bar-versjonen har et stilfullt utseende med en lys champagnefarge og robust metalldeksel for ekstra holdbarhet, og er kuleformet som gjør den enkel å koble til og fra for eksempel PC-en. For å unngå å miste den kan den også brukes som nøkkelring. Den måler 40 mm i lengden og veier under 9 gram, er spesielt utviklet for bruk i PC-er og tilgjengelig i tre kapasiteter; 16GB, 32 GB og 64GB. Med en sekvensiell lesehastighet på 130 MB/s gjør at man for eksempel kan laste ned en 2,4GB full HD-video eller omtrent 40 timer mp3-musikk fra UFD til datamaskinen på mindre enn 20 sekunder.

FIT-versjonen er den mest kompakte av de nye minnepinnene. Den er designet for bruk i ultratynne bærbare PC eller i biler som er utstyrt med USB-porter for lagring av data eller musikk. Den bryter ikke opp de strømlinjeformede kantene på PC-en selv om den er koblet til, samtidig som den er enkel å få tak på for å ta den ut. Minnepinnen er 20 mm og veier bare litt over 2,0 gram, med en sekvensiell lesehastighet på opp til 130 MB/s og er tilgjengelig med både 32GB og 64GB.

Sist, men ikke minst er DUO-versjonen spesielt utviklet for smarttelefoner, nettbrett og PC-brukere på farten som krever ekstra fleksibilitet fra en alt-i-ett-løsning for standard og mikro USB-porter. DUO leveres med en praktisk festet lokk som beskytter micro USB-en. Den har en sekvensiell lesehastighet på opptil 130 MB/s og er kompatibel med Android-enheter med et micro USB 2.0-grensesnitt. Tilgjengelige kapasiteter er 32GB og 64GB kapasitet, og den måler under 37 mm i lengden og under 6 gram.

Samsungs 5-bevis-teknologi garanterer at hver stasjon for å tåle opp til 72 timer i sjøvann og overleve driftstemperaturer fra 0 °C til 60 °C (32 ° F til 140 ° F). Data som er lagret på stasjonene vil ikke bli berørt av standard flyplass røntgen-maskiner eller ekstreme sjokk-nivåer opptil 1,500g (gravitasjonskraft), og kan motstå opptil 15.000 gauss magnetkraft, som tilsvarer en kraftig MR-skanner. Priser er fra 119 til 299 kroner, og kommer i butikk i uke 39. Alle minnepinnene blir også tilgjengelig med 128GB lagring senere i 2015.

Powered by Labrador CMS