Sandberg Gel Mousepad Wrist + Arm Rest

Pressemelding fra Sandberg 30. juni 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

En ny type musematte utviklet for å motvirke musearm

Alle som har på prøvd å ha musearm, vet hvor vondt det gjør. Når skaden først har skjedd, kan det være en langvarig prøvelse å bli kvitt smerten igjen.

Forebyggelse blir derfor viktig, og når du arbeider med mus er korrekt arbeidsstilling og støtte for hånden av vital betydning.

Mer enn 60 000 brukere fra hele verden bruker Sandbergs musematte med geléstøtte, som har bidratt til å forebygge musearm i mange år.

Nå har denne musematten fått en storebror som gir støtte lengre opp på armen, slik at albuen også får støtte. Ikke bare beskytter dette håndleddet, men også innsiden av skulderen, slik at slitasjeskader rundt skulderbladet kan forebygges. Samtidig isolerer matten armen fra en kald bordplate.

Erling Hoff Petersen, salgsdirektør hos Sandberg A/S, forklarer: ”Jeg har selv gått gjennom en svært lang prosess hvor jeg til tider hadde hånden og underarmen i metallskinner, og har gått til intensiv behandling hos fysioterapeut for å bli kvitt de voldsomme smertene. Jeg kan kjenne hvor mye avlastning hånden og armen kan få fra riktig støtte levert fra en musematte. Etter at jeg byttet til den musematten som vi har hatt i noen år nå, så har jeg ikke hatt noen problemer.”

Salgsdirektøren fortsetter: “Naturligvis er ikke det å bytte ut musematten noen garanti for at man ikke får skader, men det kan være en viktig hjelp sammen med riktig innstilling av møblene, at man tar pauser i arbeidet når man arbeider med mus, at man tøyer ut med jevne mellomrom og så videre. Jeg er ikke i tvil om at den nye musematten med albuestøtte vil bidra til at mange flere vil kunne forebygge smertefulle slitasjeskader.”

Den nye, lange musematten med geléstøtte er nettopp lansert.

Gel Mousepad Wrist + Arm Rest

Varenr.: 520-28

Veil. utsalgspris inkl. mva: kr 369,00

Powered by Labrador CMS