Sandberg Master Charger Pro

Pressemelding fra Sandberg 13. august 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Men hvem trenger egentlig en slik?

«Men hvem trenger egentlig en slik?» Det var det første som slo meg da jeg hørte om Sandberg Master Charger Pro. Det er en enorm lader med ikke mindre enn 10 USB-ladeporter som alle er kraftige nok til å lade en iPad på full ladehastighet.

10 x 2,4 A.

Ved nærmere ettertanke er det likevel et hav av muligheter med dette produktet. For eksempel skoleklasser som har et klassesett med iPad-er som elevene selvfølgelig glemmer å lade opp hjemme. Eller landmåleren eller fotografen som kan lade alt utstyret sitt på ett sted. Lageret med strekkodelesere, IT-butikken, osv. er selvfølgelig også muligheter. Eller hva med legens venteværelse hvor man kan sitte og vente i timevis? På denne måten kan mobilen få litt strøm imens.

Martin Hollerup, adm. dir. hos Sandberg A/S, sier om det nye produktet: «Jeg har selv fire barn som har både nettbrett, mobiler, kameraer og mediaspillere. 10 porter kan faktisk være litt i minste laget hvis alt må være på samtidig. Så vi tenker bestemt også på privatmarkedet. Miljømessig er det en fordel å ha en lader stående istedenfor ti som alle trekker standby-strøm. Med hensyn til sikkerheten er bordladeren også en fordel sammenlignet med splitter hvor det er koblet til all verdens små ladere.»

Den enorme laderen er allerede på vei ut til markedet. Hvis du ikke finner den i den lokale butikken din kan den kjøpes på nett via www.sandberg.it.

Veil. utsalgspris inkl. mva:  kr 1 099,00

o Input:100-240VAC 50-60 Hz

o Output: DC 5V 2.4A *10

o Size: 156*109*33 mm

o Built-in protections: OCP,OVP,SCP,OTP

Powered by Labrador CMS