Sandberg USB 3.0 til SATA Link

Pressemelding fra Sandberg 8. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Tilbakeskritt eller kun sunn fornuft?

Noen ganger er de virkelige nyhetene ikke de mest avanserte løsningene med tusenvis av opsjoner. Faktisk har det gått nøyaktig motsatt vei med Sandbergs nyeste oppfinnelse i serien med produkter som lar deg koble til en intern harddisk via en USB-kontakt.

Som Sandberg ser det, handler det ikke noen nedskalering eller et tilbakeskritt, men om å konsentrere seg om den kjernefunksjonen som mange forbrukere etterspør, og så presentere et produkt som rett og slett ikke gjør noe annet - men som så gjør dette veldig bra.

Dermed er produktet både lettere å bruke og mindre kostbart å kjøpe.

Sandberg USB 3.0 til SATA Link kan koble en 2,5" SATA-harddisk (den vanligste harddisktypen) til en USB-port, og fungerer for både Mac og Windows.

Anders Petersen, produktsjef hos Sandberg, sier: «Vi har superkule løsninger som kloning, elegant hus, mulighet for tilkobling av alle typer harddisker og så videre. Men det er imidlertid mange folk som kun trenger å koble til en standard harddisk til datamaskinen, for eksempel for å hente data når de bytter ut harddisk, eller som en enkel backup-løsning. For disse forbrukerne er denne enkle og effektive versjon midt i blinken.»

Teoretisk støtter den nye adapteren hastigheter på inntil 5 Gbit / sek, hvis datamaskinen har USB 3.0.

USB 3.0 to SATA Link

Varenr.: 133-87

Veil. utsalgspris inkl. mva:

kr 189,00

o Supports all SATA 2.5” hard disks and SSDs of any capacity

o USB 3.0 interface (backward compatible with USB 2.0 and USB 1.1)

o USB A male connector

o SATA connector for data and power Connections

Powered by Labrador CMS