Sandberg USB 3.0 to VGA Link og HDMI Link

Pressemelding fra Sandberg 22. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Slutt med gammeldagse grafikkort

Det er en kjent sak at hvis man ønsker å koble flere skjermer til datamaskinen, så må man åpne den og sette inn flere grafikkort.

Det har Sandberg endret på. USB 3.0-standarden har så høy kapasitet at det nå er mulig å lage et eksternt grafikkort som bare skal settes i USB 3.0-kontakten for så å produsere et råbra resultat på en HDMI- eller VGA-skjerm i full HD-kvalitet 1080p.

Erling Hoff Petersen, salgsdirektør i Sandberg A/S, sier: «Det har vært veldig viktig for oss å skape noen produkter som leverer resultater som kundene vil være fornøyd med og det har ikke vært mulig med de tidligere USB-standardene. Men nå er teknologien kommet til et punkt hvor et eksternt grafikkort av god kvalitet kan være på nivå med et tilsvarende internt grafikkort.»

Direktøren fortsetter: «Jeg kan jo like godt nevne det med det samme at de to løsningene fra Sandberg ikke er markedets billigste. Grunnen er at vi har bygget dem på et amerikansk chipsett fra DisplayLink som har en helt utrolig ytelse. Vi har testet flere kinesiske chipsett, men klarer ikke å få dem til å yte på det nivået man forventer av et Sandberg-produkt.»

Så hvis du har en USB 3.0 port på datamaskinen og gjerne vil koble til en ekstra skjerm, er det altså Sandbergs adaptere du bør få tak i – hvis prisene ikke skremmer deg.

USB 3.0 to VGA Link

Varenr.: 133-84

Veil. utsalgspris inkl. mva:

kr 679,00

USB 3.0 to HDMI Link

Varenr.: 133-85

Veil. utsalgspris inkl. mva:

kr 679,00

Veil. utsalgspris inkl. mva 

Powered by Labrador CMS