Thunderstorm Keyboard Nordic

Pressemelding fra Sandberg 21. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Gamertastatur med tunge spesifikasjoner

Her gikk jeg rundt og trodde at alt datautstyr skulle være så kompakt og lett som mulig og fritt for ledninger. Og så lander det en tungvekt av et tastatur på bordet mitt med en kampvekt på over 1 kg og en 2 meter lang kabel.

Men så er ikke dette tastaturet beregnet på vanlige forbrukere heller. Det er ment for dem som spiller på alvor – eSports-utøverne.

En kul, futuristisk design hvor torden-temaet preger både tastaturkassen og de enkelte tastene er ikke nok. Hvis man er seriøs når det gjelder gaming, så må tastaturet gjøre akkurat det man ber det om og akkurat når man gjør det.

Et trådløst tastatur, for eksempel, er ikke noe eSports-utøvere kan bruke. Det er rett og slett en for stor forsinkelse i den trådløse overføringen.

Anders Partida Petersen, produktsjef hos Sandberg A/S, sier følgende om tastaturet: «Vi har brukt kraftige og tunge materialer. Det var faktisk en fornøyelse å jobbe med det. Vi pleier å tenke trådløst, samt redusere størrelser, vekt, strømforbruk, osv. Med dette produktet har vi gått stikk motsatt vei: Det må rett og slett fungere helt nøyaktig, kunne tåle tøff belastning i lang tid og det er likegyldig om det er stort og tungt. Bare det virker og fortsetter å gjøre det.»

Thunderstorm Keyboard fås med forskjellige layout og gjennomlyses innenfra av LED-lys som man enkelt kan endre farge på fra tastaturet.

Veil. utsalgspris inkl. mva:kr 619,00

o USB interface

o Cable length: 1.8 m

o 104 standard keys

o 10 multimedia keys

o Backlight color: Blue, red, purple (switchable)

o Weight: 1100 g

o Dimensions: 46.7 x 20.4 x 3.1 cm

Powered by Labrador CMS