SanDisk Connect Wireless Stick

Pressemelding fra SanDisk 15. juli 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SanDisk fornyer mobil lagring med nytt trådløst flashminne

SanDisk Connect Wireless Stick gir forbrukere større frihet å lagre, dele og bruke bilder og videoer mellom sine favorittenheter

SanDisk Corporation (NASDAQ: SNDK), Verdensledende innen flashlagringsløsninger, økte i dag sin portefølje av mobile lagringsprodukter med et nytt trådløst mobilt flashminne, SanDisk Connect™ Wireless Stick. Denne nye mobile flashminnepinnen gjør det enkelt å dele, overføre og bruke bilder og video mellom mobile enheter og datamaskiner. SanDisk Connect Wireless Stick som bygger videre på den prisbelønte SanDisk Connect Wireless-familien, har en høyre kapasitet på opp til 128GB*, en ny app og et tøft kompakt design - alt til et bra pris. 

SanDisk Connect Wireless Stick gir nå forbrukerne enda mer frihet å lagre og få tilgang til bilder, filmer og andra filer fra sine Wi-Fi-aktiverte favoritenheter1. På grunn av at forbrukere fortsetter å omfavne høykvalitets mobile funksjoner som høykvalitetsfoto og video i full HD er SanDisks nya trådløse lagringsenhet utformet for å møte deres raskt voksende lagringsbehov til en overkommelig pris. Med kapasitet på opp til 128 GB tillates brukeren å effektivt fordoble sin mobile lagringsplass for større mobil fleksibilitet. 

"Vi har en mobil livsstil. Vi bruker våre enheter for å fange livets øyeblikk, og jobber på en måte som aldri tidligere har vært mulig - noe som har skapt behovet for en ny generasjon mobil lagring," sier Dinesh Bahal, visepresident for markedsføring hos SanDisk. "SanDisk Connect Wireless Stick er utformet for å gi mennesker en enkel og intuitiv måte å lagre og få tilgang til alt fantastisk innhold de skaper og bruker mellom flere enheter, uten å tømme lommeboken." 

Del trådløst med flere enheter

SanDisk Connect Wireless Stick fungerer med smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner1. Det være seg om enheten ligger i en veske eller i en lomme så kan brukeren trådløst komme til sin media eller overføre store filer; lagre og dele bilder og videoer; eller streame HD-video og musikk2 til og fra mobile enheter - opp til tre brukere samtidig. SanDisk Connect Wireless Stick kan levere streaming til en enkelt bruker i opp til 4,5 time på én lading3. Med sin USB-tilkobling kan brukerne også koble seg direkte til en data for å lagre og overføre filer øyeblikkelig. SanDisk Connect Wireless Stick tillater brukeren å ta kontroll over sitt innhold når som helst, hvor som helst. 

Smidig App-opplevelse

SanDisk Connect Wireless Stick har en intuitiv app, SanDisk Connect-appen, som muliggjør enkel håndtering av innhold mellom brukernes favoritenheter4 på både iOS, Android ™ og Fire-brett; samt Mac og PC – alt via passord beskyttet Wi-Fi-tilkobling. Tilgjengelig for nedlastning via App Store, Google Play™ Store og Amazon Appstore for Android. Den nya appen tilbyr også andra praktiske funksjoner som automatisk sikkerhetskopiering av bilder og videoer fra kamerarullen til enheten.

Pris og tilgjengelighet

SanDisk Connect Wireless Stick har ett års garanti5 og finnes nå tilgjengelig på Amazon, BestBuy.com og SanDisk.com i kapasitetene 16GB, 32GB, 64GB og 128GB. Veiledende priser fra $29,99-$99,99.  

Powered by Labrador CMS