Steelseries Sensei Wireless

Pressemelding fra Steelseries 10. januar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

STEELSERIES PRESENTERER TRÅDLØS SENSEI

Steelseries presenterer den helt nye trådløse spillmusen Sensei Wireless. Den nye musen er utstyrt med den beste maskinvaren for trådløs spilling, hvilket gir tilsvarende ytelse som de aller beste kablede spillmusene. Sensei Wireless kommer også med en Steelseries premiumswitch og trådløs brukstid på hele 16 timer uten lading.

"Med Sensei Wireless har vi utviklet en trådløs spillmus som virkelig holder mål for kresne gamere. De fleste andre trådløse spillmusene på markedet har enten problemer med etterslep eller med batterilevetiden, to faktorer som er helt avgjørende for at en trådløs mus til å være god nok for seriøs gaming. Med Sensei Wireless finnes det endelig en trådløs mus som faktisk duger for seriøse spillere i lang tid.", sier Henning Christiansson, markedssjef for Steelseries i Norden.

Sensei Wireless har en påkostet lasersensor med justerbar CPI opp til 8200 og DCPI opp til 16400. Steelseries premiumswitch tåler 30 millioner klikk, har en rask responstid og god følelse. Den nye musen har også åtte programmerbare knapper og Steel ExactTech innstillinger som kommer med den nye Engine-programvaren.

Steelseries nye trådløse spillmus har et ambidekster design som passer både høyre -og venstrehendte, og kommer med gummierte kanter for optimalt grep. Den trådløse teknologien har en responstid på 1 ms, noe som innebærer at det ikke lagger. Fulladet kan musen brukes i hele 16 timer med non-stop gaming eller 20 timer ved normalt bruk. Musens ladestasjonen indikerer hvor mye batterilevetid som er igjen og fungerer også som musens trådløse mottaker. Sensei Wireless kan i tillegg kobles til via USB og brukes som en vanlig mus med ledning .

Pris og tilgjengelighet

Steelseries Sensei Wireless vil være tilgjengelig på SteelSeries.com i begynnelsen av mars 2014 til en veiledende pris på 1299,- NOK.

Powered by Labrador CMS