Sharp MFP

Pressemelding fra Sharp 4. desember 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sharp lanserer trådløse multifunksjonssystemer klare for nettskyen

Sharps next-generation multifunksjonssystemer muliggjør for virksomheter å utnytte den nyeste teknologien. 

Sharp har lansert fire nye og kraftige multifunksjonssystemer (MFP) som leverer den høyest ytelsen som moderne arbeidsgrupper krever, kombinert med nettsky- og tilkoblingsmuligheter som forventes å bli standard i fremtiden. Produktutviklingen innebærer en stor forandring for multifunksjonsskriverens rolle; fra å primært være en enhet for dokumentproduksjon, til å bli den sentrale komponenten i et helt nettintegrert informasjonssystem.

Akkurat som med Sharps øvrige multifunksjonssystemer, gir MX-5141N, MX-5140N, MX-4141N og MX-4140N raske utskrifter og kopier av høy kvalitet, skarpere skanning, pluss et bredt utvalg av mulige tilvalg. Men, det som virkelig skiller disse maskinene fra Sharps andre multifunksjonssystemer er hvordan de integreres med kontorets arbeidsflyt og moderne arbeidsmetoder.

– Den eksplosjonsartede tilveksten av smarttelefoner, nettbrett, trådløs teknologi og, viktigst av alt – nettskyen – har forandret måten vi mennesker forventer å få tilgang til informasjon og hvordan vi bruker den. Multifunksjonssystemer må være en del av denne utviklingen. Sharp tar nå en aktiv rolle i å drive utviklingen fra enkel dokumentproduksjon til intelligente enheter som kan finne og levere den viktige virksomhetsinformasjonen direkte på forespørsel, sier Jonne Zachrisson, nordisk produktansvarlig ved Sharps dokumentdivisjon.

Stort kontrollpanel gjennom nettleser

De nye multifunksjonsskriverne har utskriftshastigheter på opptil 51 sider i minuttet, i farge og svarthvitt, og har fullstendig og umiddelbar tilgang til internett og nettskyen. Deres rolle som "information gateways" støttes av et stort og lettanvendelig kontrollpanel som har full tilgang til internett for å gjøre søk på nettet eller helt enkelt for å avslutningsvis kontrollere epost og bilag.

Trådløs tilkobling til mobile enheter

– Det innebærer at all din informasjon og dine programmer alltid finnes tilgjengelig, selv om du ikke har med deg din bærbare maskin. Om du vil skrive ut fra smarttelefonen eller nettbrettet, eller skanne noe til de mobile enhetene, kobler du deg enkelt til multifunksjonssystemer trådløst, sier Jonne Zachrisson.

Sikre og energigjerrige

Ettersom Sharp innser at behovet for tradisjonelle funksjoner ikke forsvinner, er den nye serien utrustet med blant annet automatisert arbeidsflyt som drives av Sharp OSA, Adobe PostScript 3, rask dokumentmater, en intern harddisk og papirkapasitet på inntil 6 600 ark, samt flere ulike alternativer for etterbehandling. Robuste sikkerhetsfunksjoner som brukerautentisering, sikker datakryptering og sletting garanterer trygg håndtering av informasjon. En rekke avanserte funksjoner gjør multifunksjonssystemene ideelle for fremtidens energieffektive kontorer.