SteelSeries Siberia

Pressemelding 1. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SteelSeries presenterer en ny serie med Siberia

SteelSeries lanserer fire nye headsets med unikt design, høy komfort og krystallklar lyd

SteelSeries presenterer en helt ny serie produkter fra Siberia-familien. Fire unike headset er utviklet for å passe ulike gamers behov. Hver og en av disse headsettene er utviklet med høy komfort, krystallklar lyd og tøft design.

“For oss står Siberia for en lyd, følelse, og et design tilpasset gameren. Når de aller første headsettene fra Siberia kom, hadde de et design som skilte seg fra alle andre headset på den tiden. SteelSeries Siberia-headsets hadde en komfort som gjorde at man nesten glemte at man hadde dem på seg, samtidig som lyden var noe av det beste som kunne tilbys på den tiden. Med denne nye serien av Siberia-headset kommer SteelSeries nok en gang til å sette en ny standard for hvordan gaming-tilpassede headsets bør være.”, sier Tino Soelberg, CTO i SteelSeries. 

SteelSeries Siberia v3

Det nye familieoverhodet heter Siberia v3 Gaming Headset og kjennes igjen ved sitt ikoniske design. I tillegg til sin uovertrufne komfort har headsettet også fått et helt nytt lydlandskap takket være neste generasjons drivere fra SteelSeries. Det gir en rik, detaljert lyd med en kraftig bass. Siberia v3 har effektiv lydisolering takket være den komfortable memory foam som brukes til ørekapslene. SteelSeries Siberia v3 kommer i svart og hvit, og det medfølger også adaptere for mulighet til å bruke headsetet fra alt til PC, bærbare enheter og mobiltelefoner.

SteelSeries Siberia v3 Prism

Neste familiemedlem heter Siberia v3 Prism og er et headset for gameren som vil skille seg ut fra mengden, hjulpet av 16.8 millioner ulike farger. Siberia v3 Prism har samme komfort og lydbilde som Siberia v3, men tilbyr dessuten alle funksjoner som kommer med SteelSeries Engine, deriblant:

Ubegrenset antall profilinnstillinger som man kan få tilgang til hvor som helst via SteelSeries CloudSync

Aktiv lydisolering og automatisk komprimering for mikrofonen

Digital audio-kvalitet med skreddersydd EQ

ColorShift lyseffekter og moduser som kan skreddersys til brukeren eller spill

Siberia Elite Prism

En oppgradert versjon av Siberia Elite tilslutter seg også familien. Siberia Elite Prism har en helt ny, og slankere mikrofon og et forbedret lydkort som øker detaljrikedomen for både lyden i ørekapslene og mikrofonen. Siberia Elite Prism er til og med mer komfortabel enn sin forgjenger, og kommer fremdeles med teknologi fra Dolby Headphone® og Dolby Pro Logic IIx® for opp til 7.1-kanalers surroundlyd. Til headsettet, som også kommer med SteelSeries Engine og alt det innebærer, medfølger utbyttbare kabler for tilkobling til PC, Mac, PS4 og ulike mobile enheter.

Siberia RAW Prism

Sist ut i den nye familien er Siberia RAW Prism. Dette er det mest økonomiske alternativet for gameren som vil ha et headset med mest mulig komfort, og et lettvektsdesign som gjør den enkel å ta med det når man drar til ulike events. Siberia RAW Prism har et fortreffelig lydbilde og kommer med den nye SteelSeries Engine. Siberia RAW Prism kommer med en USB-tilkobling som fungerer til PC, Mac, PS4 og mye mer.

Powered by Labrador CMS