SteelSeries QcK Limited og QcK+ Limited

Pressemelding fra SteelSeries 13.desember 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SteelSeries utvider sin bestselgende musmatteserie med QcK Limited og QcK+ Limited

– SteelSeries utvider sitt sortiment av prisvinnende – og konkurransevinnende – gaming-musmatter med de nye modellene QcK Limited og QcK+ Limited. Gjennom nye materialer og nytt design forbedres den klassiske QcK-serien med modeller som skal øke presisjon, komfort og holdbarhet ytterligere.

SteelSeries nyeste musmatter er designet for profesjonelle spillere, og har en solid kvalitetssøm langs kantene for å sikre at musmatten tåler slitasje – uten at sømmene løsner eller at den går i oppløsning. QcK og QcK+ Limited har også blitt testet av ledende leverandører av sensorer for mus, for å sikre at materialvalget for overflaten skal gi perfekt presisjon både for optiske- og laserbaserte mus. Den høye trådtettheten og den konsise overflaten er optimalisert for å kunne bevege musen uten friksjon.

«En god musmatte skal gi perfekt nøyaktighet, komfort og stabilitet, samt tåle langtidsbruk uten at egenskapene forringes» forteller Jason Christian, produktsjef for musmatter, mus og tastatur hos SteelSeries. Han fortsetter: «Vi har hørt på våre eksperter, spillere og fans, og er sikker på at den nye QcK Limited-serien vil bli en sentral del i et hvert gaming-oppsett».

QcK Limited måler 32 x 17 x 0,3 cm, mens den større QcK+ Limited måler 45 x 40 x 0,3 cm. Begge har en underside som sikrer at musmatten er godt festet til hvilken som helst overflate, og forhindrer at musmatten flytter seg i kampens hete.

Pris og tilgjengelighet

QcK Limited og QcK+ Limited har en veiledende pris på henholdsvis 199 og 299 kroner inklusive mva. Musmattene er tilgjengelige nå via www.SteelSeries.com.

Powered by Labrador CMS