Targus Ipad tilbehør

Pressemelding fra Targus 13. mars 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Targus lanserer en rekke tilbehørsprodukter til Apples nye iPad som du bare må ha

Når man investerer i et produkt med den nyeste teknologien på markedet er det helt nødvendig å beskytte det fra dag én. Det gjelder ikke minst Apples etterlengtede nye iPad, som nettopp ble lansert. Targus er derfor én av de første som kommer med en serie beskyttende mapper til den nye iPad-en. Mappene kombinerer funksjonalitet med et stilig utseende, og skal kunne tilfredsstille selv de mest krevende gadget-elskeres behov.

Targus, som blant annet står bak verdens mest solgte PC-vesker, lanserer nå en ny serie med beskyttende mapper til Apples nye iPad.

De fem nye mappene har alle en slank, multifunksjonell og beskyttende utforming som ikke legger noe særlig til iPad-en i form av verken vekt eller volum. Hver mappe er rettet mot en bestemt gruppe – fra forretningsmannen eller -kvinnen som trenger en funksjonell mappe med et profesjonelt utseende til hverdagsbrukeren som først og fremst ønsker å beskytte iPad-en mot støt og skraper når han eller hun er på farten.

Alle Targus’ mapper til den nye iPad-en har myke, behagelige overflater i enten stoff eller kunstlær, flotte detaljer som for eksempel en diskret magnetisk start- og slumrefunksjon og en praktisk holder til en stylus-penn.

- Vi vet at iPad-brukere elsker design og passer godt på nettbrettet sitt. De er derfor opptatte av å beskytte det med en mappe som passer til iPad-ens enkle og slanke design, samtidig som den gjenspeiler personligheten deres, sier Oli Frankish, som er kommersiel direktør i Targus EMEA.

- Mappene våre er utformet for kresne forbrukere som tar kvalitet for gitt og velger nettbrettmapper ut fra de samme kriteriene som når de kjøper motetilbehør. Vi har derfor sørget for at det alltid finnes en Targus-mappe som passer, uansett om iPad-en skal brukes på jobb eller på café. Mappene leveres i en lang rekke farger, deriblant grå, blå, rosa og rød, og alle modellene er uformet i slitesterke materialer. Dette er vår mest stilfulle kolleksjon av iPad-mapper så langt, forteller Oli Frankish.

VersaVu™ Case with 360° Rotating Stand for The New iPad

Dette er mappen som er spesielt utviklet for de aller mest krevende iPad-brukerne. Ved hjelp av den patentanmeldte dreiefunksjonen kan iPad-en plasseres både loddrett og vannrett, og det finnes totalt seks ulike visnings- og skriveposisjoner. Mappen har også en magnetisk start-/slumrefunksjon og en praktisk holder for en stylus-penn.

Mappen finnes i kunstlær (sort) og myk twill (rosa, grå, blå eller grafittgrå), og har en veiledende utsalgspris på 499 kroner (inkl. mva.).

VuScape™ Stand & Cover for The New iPad

Med denne mappen får du svært god beskyttelse, magnetisk start-/slumrefunksjon, tre ulike visningsposisjoner og en praktisk holder for en stylus-penn.

Mappen finnes i kunstlær (sort) og myk twill (rosa, grå, blå eller grafittgrå), og har en veiledende utsalgspris på 399 kroner (inkl. mva.).

Premium Click-In™ Case for The New iPad

Her får du en lett og slank beskyttelse i en mappe med magnetisk start-/slumrefunksjon og stylus-holder.

Mappen fås i myk twill (sort, rosa, blå og rød), og har en veiledende utsalgspris på 399 kroner (inkl. mva.).

Click-In™ Case for The New iPad

Sylslank front- og baksidebeskyttelse med magnetisk start-/slumrefunksjon. Mappen kan enkelt brettes ut til en holder som setter iPad-en din i en behagelig skrive- eller visningsposisjon.

Mappen leveres i sort, blå og rosa, og har en veiledende utsalgspris på 349 kroner (inkl. mva.).

VuComplete™ Back Cover for The New iPad

VuComplete er et beskyttende plastdeksel i polykarbonat som dekker baksiden av en iPad, og det er dermed den perfekte følgesvenn til Apples eget Smart Cover.

VuComplete finnes i sort kunstlær til en veiledende utsalgspris på 249 kroner (inkl. mva.) og i transparent utførelse til en veiledende utsalgspris på 199 kroner (inkl. mva.).