Targus Ladies Case

Pressemelding fra Targus 27. mars 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kvinner er fra Venus, PC-vesker er fra Mars

Selv om både kvinner og menn gjerne har med seg PC-en på farten hver dag, og selv om antall kvinnelige brukere av bærbare PC-er i nærmeste fremtid forventes å overstige antall mannlige brukere, er de fleste PC-vesker rettet mot og utformet for menn. Som følge av dette er tradisjonelle PC-vesker gjerne store og praktiske, men etter mange kvinners mening klumpete og lite pene. Nå lanserer Targus derfor en ny kolleksjon med praktiske og feminine PC-vesker som er designet av kvinner, for kvinner.

Kvinner som farter rundt med bærbare PC-er kan grovt sett deles i to grupper – dem som bruker vanlige PC-vesker, og dem som transporterer PC-en i en vanlig håndveske.  

Vanlige PC-vesker er praktiske og oversiktlige med mange lommer og rom til både PC og tilbehør, men de er sjelden særlig stilige eller feminine. På den andre siden er en vanlig håndveske ikke laget for å transportere PC-er og ledninger, så det å ha PC-utstyr i en vanlig veske kan være en rotete og upraktisk affære som i verste fall kan skade PC-en din.   Dette problemet ønsker Targus nå å løse ved å lansere tre nye PC-vesker som retter seg mot kvinner som gjerne vil ha en PC-veske som er praktisk samtidig som den har et feminint utseende.  

Rask tilgang til sminke og mobiltelefon

De tre veskene har ulike design og er utformet i ulike materialer. Toppmodellen Boho er laget av imitert mørkebrunt lær, som er et slitesterkt materiale som beskytter mot vær og vind, i tillegg til at det gir vesken et stilig utseende. Forsiden av vesken har to romslige lommer med store spenner til ting du raskt skal kunne få tak i, som for eksempel mobiltelefon, nøkler og sminkepung.  

Innvendig har vesken en stor, vattert lomme som holder bærbare PC-er på opptil 16 tommer sikkert på plass, i tillegg til mange små, praktiske lommer til ledninger, dokumenter, kulepenner og visittkort. I disse kan du både oppbevare tingene dine sikkert og enkelt få tak i dem når du trenger dem.  

Targus’ Boho Ladies Bag er lett og praktisk samtidig som den har et nedtonet design, slik at den beholder sitt feminine og profesjonelle uttrykk.  

I tillegg til Boho-modellen lanserer Targus også to andre PC-vesker som er spesielt rettet mot kvinner – Annette og Carlie.

Boho Ladies Case

Boho Ladies Case er en helt ny PC-veske fra Targus som er spesialdesignet for kvinner. Vesken er utformet i imitert lær og har lange stropper, slik at den både kan bæres over skulderen og over armen. Innvendig har den en lomme til en bærbar PC på opptil 16 tommer, i tillegg til praktiske lommer til for eksempel kulepenner eller visittkort. Vesken har også to ytterlommer til sminke, mobiltelefon, nøkler og andre ting du vil kunne få tak i raskt.

Targus Boho Ladies Case (TLT621EU) fås i mørkebrun, og har en veiledende utsalgspris på 599 kroner.

Kort produktomtale – Carlie Ladies Case

Carlie Ladies Case er en PC-veske som er spesialutviklet for kvinner. Vesken er utformet i blankt imitert lær og har store håndtak, slik at den både kan bæres i hånden og over skulderen. På undersiden har den metallknotter som beskytter mot slitasje, og på innsiden finner du en vattert lomme med plass til en bærbar PC på opptil 16 tommer, i tillegg til lommer til dokumenter, visittkort og kulepenner. På utsiden finnes det en stor lomme med glidelås, hvor du kan ha for eksempel mobiltelefon og sminke.

Targus Carlie Ladies Case (TLT076EU) fås i sort, og har en veiledende utsalgspris på 549 kroner.

Kort produktomtale – Annette Ladies Case

Annette Ladies Case er en PC-veske som er rettet mot kvinner og laget av polyester, som er et holdbart og stilrent materiale. Den har store håndtak, slik at den både kan bæres i hånden og over skulderen, og praktiske lommer både på innsiden og utsiden. Vesken har plass til en bærbar PC på opptil 16 tommer.

Targus Annette Ladies Case (TLT078EU) fås i sort, og har en veiledende utsalgspris på 499 kroner.

Powered by Labrador CMS