Targus Leather 13.3 Ultrabook

Pressemelding fra Targus 25. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Elegante bærevesker til ultrabooks

Neste generasjon laptops, de såkalte ultrabooks, gir med sitt slanke design og lynraske oppstart både nettbrett og tradisjonelle bærbare PC-er konkurranse.  Men de tradisjonelle dataveskene passer ikke til de nye slanke laptopene.  Det er derfor Targus nå lanserer to nye, elegante bærevesker, som samsvarer med brukernes ønske om elegant design og enkelhet.  En sort luksuriøs skinnveske til menn, og en knallrød elegant clutch til kvinner beskytter din ultrabook.

Mange bærbare PC-er er store, tunge og trege å starte opp. Det har skapt et marked for nettbrett som er lette og enkle å bære med seg. Men de er ikke velegnet for flere timers arbeid.

Midt i mellom disse to kategoriene befinner de nye ultrabooks seg. De er maksimalt 2.1 centimeter tykke, veier gjerne under 1.5 kilo, har lang batterilevetid og er klar til bruk med en gang man starter opp. Den nye datatypen har allerede fått mange tilhengere, og utviklingen ventes å gå i én retning de kommende årene.

Det stiller helt nye krav til dataveskene. Derfor har Targus designet en ny produktserie målrettet mot ultrabooks.  Som en del av denne serien er to ultraslanke og lette bærevesker kommet på markedet – én til menn og én til kvinner. Felles for veskene er enkelheten og det elegante designet.

Rød clutch til kvinnene

Targus har undersøkt hva ultrabook-brukerne ønsker seg av en dataveske, og de kvinnelige brukerne var ikke i tvil: Den skal være enkel, feminin og trekke oppmerksomhet. Disse tre kriteriene forenes i den knallrøde skinnclutchen med avrundede og feminine detaljer.

Clutchen er slank, enkel og i kraftig rødt skinn – et feminint og elegant design som beskytter datamaskinen mot støt og støv. Vesken bæres under armen og er utviklet til ultrabooks opp til 13.3 tommer.

Diskret luksus til mennene

Mennene foretrekker diskret eleganse, som signaliserer kvalitet og stil, når det kommer til oppbevaring av sin ultrabook. Til dem har Targus derfor utviklet en maskulin bæreveske i kraftig skinn med markante detaljer. Bærevesken har en diskret stil og ligger godt i hånden når man bærer den. Den passer til ultrabooks på opp til 13,3 tommer.

De to ultrabook-veskene har nettopp blitt tilgjengelig, og koster begge 499 kroner.

Targus Leather 13.3" Ultrabook Sleeve, sort (TES606EU) Targus Leather 13.3" Ultrabook Clutch, rød damemodel (TES607EU)