Toshiba Broadwell-refresh

Pressemelding fra Toshiba 8. april 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Broadwell-refresh på Toshibas B2B-PC’er: lanserer femtegenerasjons Intel® CoreTM-prosessor 

Business-PCene Portégé Z30, Tecra Z40 og Satellite Pro R50-B får forbedret batterilevetid med ny Intel® CoreTM-prosessor.

Den nye femtegenerasjons Intel® CoreTM-prosessor gjør at Portégé Z30, Tecra Z40 og Satellite Pro R50-B tilfredsstiller kravene til mobilitet og ytelse, samtidig som de bruker mindre energi. Samtidig får man tryggheten som kommer med innebygde sikkerhetsfunksjoner for å beskytte data, identitet og nettverkstilgang, som gjør den ideell for virksomheter av alle størrelser. 

Alle modeller er tilgjengelige med opp til Intel® CoreTM i7-prosessorer.

Med en allerede imponerende batterilevetid på hver modell, har Portégé Z30, Tecra Z40 og Satellite pro R50-B nå fått et betydelig løft, med svært utvidet bruk mellom hver ladning. For Portégé Z30, betyr dette en økning av batterilevetiden fra 13,5 timer til opptil 17 timer – ideelt for forretningsfolk som alltid er på farten.

Tecra Z40 er utformet for å gi optimal balanse mellom mobilitet og produktivitet, og får nå en utvidelse av batterilevetiden på inntil 15 timer – fra tidligere makstid på 10,5 timer. Satellite Pro R50-B får en hel ekstra dags batterilevetid som nå leverer opp til 8 timer per ladning.

Toppmodellene Portégé Z30 og Tecra Z40 tilbys med avanserte sikkerhetsfunksjoner som Trusted Platform Module (TPM), felles dokking og Intel® vPro-teknologi, som gjør det enkelt for IT-avdelinger å overvåke og vedlikeholde hele serien. 

Satellite Pro R50-B er en pålitelig, rimelig og verdiskapende laptop for SMB og er støttet av Toshibas pålitelighetsgaranti ved å kombinere dedikerte kontorfunksjoner med en slank og lett chassis. 

Portégé Z30, Tecra Z40 og Satellite Pro R50-B med femtegenerasjons Intel® Core™ prosessorer er tilgjengelige i Europa nå.

•         Batteritiden kan variere avhengig av spesifikasjoner og bruk.