Toshiba Chromebook

Pressemelding fra Toshiba 26. mai 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Toshibas første Chromebook – stilig, fartsfullt og enkel cloud-frihet

Toshiba lanserer i dag nye Toshiba Chromebook – den første 13,3" Cromebooken for brukere som ønsker å kombinere fordelene med å lagre data i nettskyen, med friheten til å ha tilgang til det fra hvor som helst3. Bygget for arbeid og lek, er denne smarte enheten full av fart, ytelse og stil i en reisevennlig størrelse.

- Toshiba Chromebook er designet for lek, produktivitet og portabilitet, sier Matt McDowell, Marketing Director, Lifestyle Products and Services Group ved Toshiba Europe GmbH, og legger til:

- Det er en fullverdig, rask og brukervennlig Chrome OS-enhet – noe som gjør den ideell for alle, fra forretningsfolk som er på utkikk etter nye måter å jobbe på, via forbrukere som allerede bruker nettskyen, til studenter som ser etter en lett, moderne og rimelig maskin. Alle kunder har fleksibiliteten til å bevege seg sømløst fra å redigere dokumenter til å surfe eller spille spill-apper, enten online eller offline. Det blir veldig enkelt når dataen alltid er tilgjengelig, oppgraderinger skjer automatisk og alle de essensielle webfunksjonene er for hånden.

Lek og produktivitet i ett

Utstyrt med essensielle web- og tilkoblingsmuligheter, er Toshiba Chromebook laget for arbeid og lek. Det allsidige 13,3" HD-displayet har masser av plass for nettsurfing, apper eller arbeidsdokumenter – som også er kompatibelt med kjente formater. Maskinen kommer med opp til ni1timers batterilevetid, og har svært kort oppstartstid. Legg til kraften fra en Intel®Celeron prosessor, og brukerne kan raskt komme i gang med å være produktiv eller bli underholdt hele dagen lang.

Informasjon overalt

Toshiba Chromebook gjør det mulig for brukerne å lagre data i nettskyen, som åpner opp nye muligheter for hvor og når innhold kan brukes. Med Wi-Fi®-tilkobling og 100 GB med gratis cloud-lagring2via den innebygde Google Drive, er data alltid sikkerhetskopiert og kan enkelt lagres online – for enklere tilgang fra hvor og når som helst. Informasjon kan også synkroniseres i skyen, for å deles med andre enheter. Dette gjør at innholdet blir mer flyttbart og håndterlig, slik at hvis et Google Doc er redigert på Toshiba Chromebook, kan det også ses på en PC, nettbrett eller smarttelefon – enten brukeren er hjemme eller på farten3.

Slank design, perfekt på reisen

Den første Toshiba Chromebook er perfekt balansert for portabilitet og komfort over lengre perioder. Likevel er den uanstrengt kul – med en slank, ren og moderne design som er laget for et liv på farten. Denne holdbare, rimelig prisede laptopen er også utrolig lett med sine 1,5 kg, noe som gjør at den har en perfekt vekt og størrelse til å kunne tas med hvor som helst.

Rask tilgang til favorittinnhold

Enheten starter opp og er klar til bruk på sekunder, slik at brukerne kan få tilgang til den velkjente Chome-nettleseren raskere. Med nettsider som lastes raskt, hurtig synkronisering og hundretusenvis av tilgjengelige Google-apper i Chome Web Store, venter en hel verden av innhold på å bli oppdaget.

Noen av de mest populære Google-appene er innebygd i Toshiba Chromebook, slik at de kun er et klikk unna – uansett om brukerne ønsker å besøke YouTube eller Google+ Hangouts online2. Det er også enkelt å redigere en Gmail eller Google Doc, selv om det ikke er noen Internettilgang tilgjengelig. Dokumenter kan med enkelthet lages ved å bruke tastaturet i full størrelse og den store skjermen, mens utmerket lyd og et HD-webkamera gjør sosialisering mer moro når arbeidet er unnagjort.

Oppdateres og vedlikeholdes, helt av seg selv

Det er ingen grunn til å bekymre seg for oppdatering av Chrome OS eller sikkerhetsprogramvare på denne enheten. Så snart den er tilkoblet, tar Toshiba Chromebook vare på seg selv gjennom automatiske oppdateringer. Ikke bare sørger dette for den aller nyeste informasjonen og beskyttelsen, men det betyr også at minimal innsats er nødvendig for å få fullstendig ro i sinnet, og sikrer at brukernes Chromebook fungerer på sitt beste.

Elkjøp er lanseringspartner for Toshiba Chromebook i Norge, og den er tilgjengelig fra i dag.

Utsalgspris er kr 2.995,-

Toshiba Chromebook: