Toshiba LX830

Pressemelding fra Toshiba 16. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Toshiba lanserer kombinert PC og underholdningssystem

- Windows 7 PC og DVD-spiller i et enkelt og kompakt design - 23" (58,4 cm) Full HD berøringsskjerm - Slankt, plassbesparende design, perfekt for studier, soverom og små hjemmekontor

Toshiba utvider sin alt-i-ett desktopfamilie med lanseringen av LX830 -- et stilig, kompakt og komplett underholdningssenter. Tilgjengelig med de nyeste og kraftige Intel® prosessorene, integrert DVD-spiller og en Full HD-skjerm, er LX830 en ideell all-round enhet, perfekt for rom hvor plassen er begrenset -- eller som et samlingspunkt i hjemmet.

Kompakt databehandling

Som den perfekte løsningen for de som ønsker seg PC og underholdningssystem i ett, er LX830 kompakt nok til å passe på små pulter eller arbeidsplasser. Tilgjengelig med tredje generasjons Intel® Core prosessorer, NVIDIA® grafikk og opp til 8GB RAM, gir LX830 en kraftig og pålitelig dataopplevelse uten å ta opp like mye plass som en tradisjonell stasjonær datamaskin.

Selv om LX830 kommer med en trådløs mus, gir berøringsskjermen brukerne en utrolig grad av kontroll når de spiller kompatible spill, scroller gjennom bildesamlinger eller flytter objekter på skrivebordet. Et RF trådløst tastatur har store og komfortable taster, og passer perfekt under skjermen når det ikke brukes.

En skjerm, en rekke bruksområder

Med en fantastisk 23" (58,4 cm) Full HD-skjerm, har LX830 en innebygd DVD-spiller som gir svært god bildekvalitet, detaljer og farger. En HDMI® inngang tillater brukerne å koble en HD-konsoll til LX830, noe som fjerner behovet for en egen TV-skjerm når du spiller de nyeste spillene.

LX830 kommer med integrerte stereohøyttalere fra lydspesialisten Onkyo®, noe som sørger for at all lyd er uten forvrenginger og høres rik ut. Dette fjerner også behovet for et eksternt høyttalersett. Den avanserte SRS Premium Sound 3D gir rike lydbilder for actionfilmer, spill eller musikk. Midttoner og diskant er også styrket til sitt maksimale potensial, slik at dialog vil være krystallklar uansett volum.

Tilgjengelig med inntil 3,5TB harddisk (HDD), kommer LX830 med rikelig lagringsplass -- ideell for store samlinger av, film, musikk eller bilder. I tillegg kommer den med seks USB-porter, to USB 3.0- og fire USB 2.0-porter. To av portene er plassert på siden av skjermen slik at de er lette å nå for å kunne utvide lagringskapasiteten eller koble til eksterne enheter.

Produktspesifikasjoner, lanseringsversjonen Toshiba LX830-10Q

- Tredje generasjon Intel® Core i7-3610QM-prosessor med Intel® Turbo Boost Technology 2.0

- NVIDIA® GeForce® GT 630M med CUDA-teknologi og 2GB dedikert minne 8GB DDR3 RAM

- 1TB HDD

- 23" (58,4 cm) Full HD berøringsskjerm (1920 x 1080p), med støtte for 10 berøringstyper (fingertrykk, trykk og hold, dra, sveip eller bla, dobbeltrykk og knip)

- DVD SuperMulti drev

- HDMI® input

- WLAN (802.11b/g/n), Bluetooth® 4.0, Gigabit Ethernet

- Onkyo® stereohøyttalere, SRS Premium Sound 3D

- 6x USB porter (4x 2.0, 2x 3.0), Multikortleser

- 1MP HD webkamera

- Toshiba Media Controller, Touch Applications

- Trådløst RF tastatur med 10-siffers nummertastatur, trådløs mus

Anbefalt utsalgspris

Toshiba LX830-10Q er kr. 10.995,- inkl. mva.

Toshiba LX830 er tilgjengelig fra 3. september 2012.

Powered by Labrador CMS