Toshiba Portégé Z20t

Pressemelding fra Toshiba 4. juni 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Toshiba lanserer nye Portégé Z20t

En kraftig 2-i-1 laptop og nettbrett med Buy and try-fornøydgaranti for små bedrifter

Toshibas nye Portégé Z20t er en solid laptop og nettbrett-hybrid med lang batterilevetid og HD-touchskjerm, laget for profesjonelt bruk. For å gi små og mellomstore bedrifter muligheten til å satse på ny teknologi og utstyr av høy kvalitet, har bedrifter muligheten til å kjøpe Portégé Z20t – og få tilbake pengene om de ikke er fornøyde.

Fleksibelt for små bedrifter Toshibas nye fornøydgaranti gir kunder muligheten til å teste den nye Portégé Z20t i 30 dager, og få pengene tilbake dersom maskinen ikke tilfredsstiller kravene.

Garantien gjør det fleksibelt å kjøpe IT-utstyr, særlig for små bedrifter der IT-utstyr og –support utgjør en vesentlig investering. Initiativet er en videreføring av Toshibas pålitelighetsgaranti som tilbyr kundene pengene tilbake eller gratis reparasjon i tilfelle det oppstår en feil det første året.

Ifølge en analyse av småbedrifters IT-utgifter (Gartner 2014) kommer IT-kostnader for små og mellomstore bedrifter til å ligge på opptil 5 prosent fra år 2016.

- Med denne fornøydgarantien ønsker vi å gjøre det mulig for små bedrifter å prøve ut nye teknologier og nytt utstyr, selv om det finnes begrenset IT-støtte internt i slike bedrifter, sier Per Jostein Ørslien, leder for Toshiba i Norge.

Tilbudet om å kjøpe en Portégé Z20t inkludert 30 dagers fornøydgaranti gjelder fram til 31. august.

Kraftig og funksjonell 2-i-1 Portégé Z20t er en høykvalitets avtakbar 31.75 cm (12.5”) laptop og nettbrett i ett, laget for profesjonelt bruk. Inne i Portégé Z20t finnes kraften og stabiliteten til en laptop, sammen med mobiliteten og funksjonaliteten til et nettbrett. Med en batterilevetid på opp til 17 timer, er Portégé Z20t den ideelle businesspartneren både på og utenfor kontoret. Den har blant annet håndskriftsgjenkjenning for rask notatføring, en reversible docking for å aktivisere presentasjonsmodus, samt en full HD-touchskjerm med bred visningsvinkel.

Portégé Z20t kommer med Intel® Core™ M prosessor, opp til 256 GB med SSD-lagringsplass, og opp til 8 GB med LPDDR3-minne for et gjennomgående høyt ytelsesnivå.

Powered by Labrador CMS