Toshiba Qosmio PX30t

Pressemelding fra Toshiba 26. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Toshiba Qosmio PX30t: et komplett underholdningssenter 

Toshiba lanserer Qosmio PX30t, en alt-i-ett-maskin bestående av touchscreen, Blu-ray-spiller og en rekke andre kraftige multimediafunksjoner pakket inn i en Full HD-skjerm. Den er ideell for familier, studenthybler eller hjemmekontor, og er en elegant maskin som passer til et bredt spekter av bruksområder.

Maskinen leveres med Windows 8, og har en 23" Full HD-skjerm med rask responstid som sørger for at bilder er skarpe og detaljerte.

En valgfri Ultra HD-kompatibel HDMI®-utgang gjør at Qosmio PX30t er i stand til å konvertere og sende ut Ultra High Definition-innhold til en ekstern UHD-skjerm[1], slik at spill, nettsider, HD-bilder og filmer kan nytes i 4K-oppløsning på en større skjerm. I tillegg kommer maskinen med en integrert Blu-ray- eller DVD-stasjon – perfekt for å nyte de nyeste filmene uten behov for en ekstern spiller.

Rik multimediaopplevelse

Tilgjengelig med de nyeste fjerde generasjons Intel® Core prosessorene som, med enkelhet, kan håndtere krevende programmer og multitasking, er Qosmio PX30t en pålitelig hjemme-PC som tar opp langt mindre plass enn en tradisjonell stasjonær PC. Med opp til 3 TB lagringskapasitet, har maskinen plass til det aller meste, inkludert HD-video, bilder, musikk, og dokumenter.

Fire premium stereohøyttalere fra lydspesialisten harman/kardon® benytter Slipstream Technology til å levere klar lyd, uten forvrengninger, på alle nivåer. Med (5W+5W) x 2 = 20W musikkutgang fra DTS Studio Sound integrert i systemet, leverer Qosmio PX30t oppslukende surroundlyd og bass, intelligent volumjustering og dialogforsterkning. For de som er opptatt av å spare fysisk plass, kan Qosmio PX30t også fungere som en ekstern monitor når enheten er slått av. Dette gjør at eksterne enheter, som spillkonsoller eller musikkspillere, kan koble seg til skjermen gjennom en HDMI®-inngang.

Maskinen støtter både Wi-Fi Certified Miracast og Intel® Wi-Di, og er derfor i stand til å tråløst overføre spill eller multimediainnhold fra laptopen til en kompatibel TV, slik at opplevelsen kan deles på en stor skjerm sammen med familie og venner. I tillegg kommer Qosmio PX30t med Wi-Fi a/b/g/n, som muliggjør bruk av de raskeste trådløse internetthastighetene tilgjengelig.

Ta kontroll over PCen med touch-funksjoner

Brukere kan dra nytte av Toshibas Gesture Controller, som gir intuitiv kontroll over brukergrensesnittet med enkle og naturlige håndbevegelser uten at man trenger å røre skjermen. En valgfri tipunkts berøringsskjerm sørger også for enkel input – ideelt for å spille kompatible spill eller bla gjennom bilder.

Stilig design

Det elegante og slanke designet sammenfaller med resten av Toshibas 2013 PC-produktlinje, og Qosmio PX30t får frem den minimalistiske looken ved å bruke karakteristiske runde kanter og en opplyst på-knapp. Maskinen er tilgjengelig i en glossy svart finish montert på et elegant sølv-stativ i aluminium. Qosmio PX30t leveres med premium mus og tastatur.

Spesifikasjoner, Toshiba Qosmio PX30t

Qosmio PX30t er på lager hos norske forhandlere i løpet av kort tid.

Anbefalt utsalgspris for Qosmio PX30t er fra kroner 9.499,- inkl. mva.

[1]. Ultra HD support kun med 4. generasjons Intel® Core i7 CPU

Powered by Labrador CMS