Toshiba RL9-serie

Pressemelding fra Toshiba 6. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Toshiba lanserer rimelig Smart TV med Facebook, Twitter og YouTube-tilgang

- Smart TV-innhold og tilkobling muliggjør underholdning on-demand

- Superslankt design sørger for ekstra eleganse i hjemmet

- Flere tunere og bildeoptimaliseringsteknologier gir enestående bildekvalitet

Toshiba lanserer den nye RL9-serien -- et imponerende tospann av Smart LED TVer som kombinerer utmerket ytelse, et elegant design og en enestående verdi. Designet for å fjerne all kompromiss, har de nye RL9-modellene teknologi adoptert fra Toshibas premium TVer, noe som gir utmerket bildekvalitet, et større utvalg av innholdstjenester og tilganger -- til svært rimelige priser.

Tilgjengelig i 32" (81,3 cm) og 40" (101 cm) skjermstørrelser, har RL9-serien Full HD-oppløsning (1920x1080p) og Edge-LED-bakgrunnsbelysning, og gir skarpe detaljer, levende farger og nøyaktig kontrast. I tillegg tilbyr Toshiba Places, Intel® Wireless Display [1], smarttelefonfjernkontroll og WiFi-nettverkstilgang enkle måter for brukerne å oppleve en verden av Smart TV-innhold og tilkoblingsmuligheter. Et minimalistisk, slankt design utfyller de imponerende ytelsene, og tilbyr en stil som matcher hver modells utmerkede ytelse.

On-demand-innhold og Smart tilkoblingsmuligheter

RL9-serien gir seerne en rekke muligheter til å nyte det innholdet de ønsker. Alle modellene kommer med Toshiba Places -- en smart portal som er enkel i bruk, og som kan skilte med et utvalg av elektroniske underholdningstjenester som kan nås on-demand. Brukerne kan søke etter og se videoer via YouTube, Dailymotion, Livesport.TV og Viewster, mens en rekke sosiale plattformer, inkludert Facebook, Flickr® og Twitter, har blitt re-optimalisert for TV-skjermen til å la brukerne kommunisere med venner eller dele bilder i slående detalj. Toshiba Places gir også brukerne tilgang til en rekke nyhetstjenester, live musikk og Internettradio, slik at de kan nyte sitt favorittinnhold fra TVen.

Designet for å passe sømløst inn i morgendagens nettverksbaserte hjem, kommer RL9-serien med neste-generasjons tilkoblinger. Innebygd Intel® Wireless Display (WiDi) [1]-teknologi gjør det mulig å trådløst streame innhold til TVen fra WiDi-kompatible laptoper, og gjør, med enkelhet, TVen om til en stor skjerm for din laptop. DLNA®-kompatibilitet tillater en annen, enkel, måte og streame innhold mellom enheter i hjemmenettverket, mens trådløs Internettilgang er støttet via en USB-dongle (selges separat). For ekstra brukervennlighet, lar Toshibas gratis fjernkontrollprogram for populære mobile enheter brukerne styre TVen via smarttelefon eller nettbrett (iOS eller Android).

I tillegg til avansert trådløs tilkobling, har hver modell tre HDMI-innganger -- noe som gir frihet til å koble til et bredt spekter av eksterne HD-enheter, inkludert Blu-ray-spillere, og HD-spillkonsoller samtidig. USB-tilkobling støtter avspilling av en rekke filformater, slik at brukerne kan nyte sin favorittmusikk, videoer og bla gjennom sin fotosamling på den store skjermen.

Imponerende ytelse og muli-tuner bekvemmelighet

En rekke Toshiba billedbehandlingsteknologier er integrert for å gi en unektelig imponerende bildekvalitet -- uavhengig av kilde. Toshibas AMR100 billedbehandlingsteknologi sikrer at rask bevegelse leveres i jevn, smidig og flimringsfri bildekvalitet. I tillegg er en rekke tunere innebygd, inkludert DVB-T2, DVB-T og DVB-C, for problemfri tilgang til alt ditt favorittinnhold.

Iøynefallende design

RL-seriens omfattende funksjonssett er innkapslet i en elegant og supertynn ramme, med en elegant sort- og sølv-finish, som utfyller selv den mest elegante stue.

RL953N serien -- nøkkelspesifikasjoner:

- 32" (81,3 cm) og 40" (101 cm) skjermstørrelser

- Full HD 1080p-oppløsning

- Edge LED-bakgrunnsbelysning

- Online underholdning via Toshiba Places, inkludert YouTube, Dailymotion, Facebook, Twitter, Livesport.TV og mer

- AMR100 jevn og smidig bildebehandling

- Ambient lyssensor for lysstyrkekontroll

- WiFi-klar via USB dongle (selges separat -- WLM-20U2)

- Innebygd Intel® Wireless Display teknologi [1]

- Fjernkontrollmulighet for smarttelefon- og nettbrett

- Toshiba MediaGuide Internet EPG

- DLNA®-sertifisert for media streaming

- 3 x HDMI inputs, 1x USB, PC og SCART-innganger

RL9-serien er tilgjengelig nå.

Anbefalt utsalgspris er for 32RL953N kr 4 499,- og for 40RL953N kr 5 999,-

Powered by Labrador CMS