Toshiba Satellite L Pro- og C Pro-serie

Pressemelding fra Toshiba 3. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Toshiba Satellite Pro: pålitelige, multifunksjonelle og prisvennlige laptoper til profesjonell bruk

Toshiba lanserer utvidelsen av to kategorier laptoper for profesjonell bruk. Dette inkluderer Satellite Pro L-serien, som forener ytelse, pålitelighet og elegant design, og Satellite Pro C-serien, som kommer i et bredt utvalg konfigurasjonsmuligheter, og kan tilpasses ulike virksomheters behov -- til priser på startnivå.

Hver laptop kommer utstyrt med forskjellige verktøy for forretningsproduktivitet for å forsikre maksimal effektivitet, brukervennlighet og komfort. Med Windows 8 Pro og fullt utstyrt for å takle avansert bruk og multitasking, kommer den nye Satellite Pro-serien med tredje generasjon Intel® Core-prosessorer og en rask 7200 rpm HDD for hurtig oppstartstid og rask tilgang til dokumenter.

Toshibas Split Screen Utility optimaliserer skjermområdet ved å automatisk sortere aktive filer for å muliggjøre multitasking og forbedre produktiviteten. Satellite Pro-serien kommer også med trippel monitorsupport for bruk av flere skjermer samtidig, med dedikert NVIDIA®GT740 graphics Optimus-teknologi.

I tillegg til sitt holdbare, men elegante design sørger Satellite Pro-serien også for raske og pålitelige nettverkstilkoblinger med en Gigabit LAN-port og a/g/n WiFi®-tilkobling -- et must for kommunikasjon utenfor kontoret. For selvstendig næringsdrivende eller hjemmekontoret følger det også med en Bluetooth® 4.0-modul for å sørge for rask datautveksling mellom laptopen og andre mobile eller aktiverte enheter. I tillegg tillater USB 3.0 og 2.0-portene tilkoblingsmuligheter for flere enheter, og en 2-i-1 kortleser sørger for rask og enkel medieoverføring, noe som skaper den komplette hjemmekontoropplevelsen.

Funksjonell og elegant

De nye Satellite Pro-kategoriene er designet for å møte behovene til både små og mellomstore bedrifter så vel som selvstendig næringsdrivende, og er derfor tilgjengelig i forskjellige størrelser. 15,6’’-modellene er ideelle for mobilt arbeid, mens de større 17,3’’-modellene er perfekte erstatninger for stasjonære PC-er. Hver laptop kommer med en ikke-reflekterende HD+ skjerm av høy kvalitet, og LED-bakgrunnsbelysning som er perfekt for å minimere øyebelastningen. De kommer også med et tastatur i full størrelse, numerisk flislagt for enkel regnearkinnføring og dokumentoppretting -- optimalt for bedrifter.

Satellite Pro L-series -- skreddersydd kun for deg

I tillegg til å være utstyrt med virksomhetsfremmende funksjoner, har Satellite Pro L-serien en rekke fordeler. Den er lett og slank, og har et elegant eksteriør med en blank sølvfinish for den ekstra profesjonelle kvaliteten.

I tillegg gir Satellite Pro L-serien en forsterket lydopplevelse med høykvalitets Onkyo®-høyttalere og DTS Sound. Toshibas Sleep-and-Music muliggjør også bruk av den gode lydkvaliteten fra høyttalerne når laptopen er skrudd av -- ideelt når man vil slappe av etter en hektisk dag på jobben.

Spesifikasjoner Toshiba Satellite Pro L50 and L70 -- elegante laptoper for avansert bruk:

Spesifikasjoner Toshiba Satellite Pro C50 and C70 -- prisvennlige businesslaptoper for all-round bruk:

Satellite Pro L og C-seriene er tilgjengelige hos norske forhandlere nå.

Anbefalt utsalgspris for Satellite Pro L-modellene er fra kroner 3.890,- inkl. mva.

Anbefalt utsalgspris for Satellite Pro C-modellene er fra kroner 2.790,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS