Toshiba Satellite P-serie

Pressemelding fra Toshiba 26. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Toshiba lanserer premium underholdningslaptoper

Toshiba lanserer helt nye laptoper i Satellite P-serien. Disse kommer med teknologi i toppklassen for å gi deg en best mulig underholdningsopplevelse. Med dedikert NVIDIA®-grafikk, fjerde generasjons Intel® Core-prosessorer, et utvalg av HD- og Full HD-skjermer og harman/kardon® stereohøyttalere – alt innpakket i et førsteklasses metalldesign – er laptopene i den nye Satellite P-serien perfekte for underholdningsentusiaster.

Designet for å gi deg en høykvalitets underholdningsopplevelse – for dine film-, TV-, musikk- og spillbehov – tilbyr Satellite P-serien en all-round, sømløs multimedialøsning. Den er tilgjengelig i to skjermstørrelser: Satellite P70 er en ideell desktoperstatter på 17,3”, mens P50/P50t med sine 15,6” er perfekt for underholdning mens man er på farten. Laptopene er tilgjengelige i Full HD- (1920 x 1080) og HD-skjermer, og gir brukerne mulighet til å nyte sitt favorittinnhold i høy kvalitet. Satellite P50t er utstyrt med en praktisk og intuitiv kant-til-kant berøringsskjerm med ti punkts “touch and swipe” støtte – noe som gjør det enkelt å bla gjennom favorittbilder og navigere i Windows 8-grensesnittet.

Satellite P-serien kommer også med et utvalg av HDD- og SSD-harddisker, og kan tilby brukerne så mye som 3 TB lagringskapasitet – rikelig med plass til filmer, musikk og bilder.

Lyd og bilde med UItra-teknologi

Satellite P-serien kommer fullt utstyrt med avansert teknologi for å gi brukerne den beste lyd- og bildekvaliteten. Satellite P-serien kan tilby Ultra HD, via HDMI®-utgangen, som kan konvertere og sende ut Ultra HD-innhold fra PCen til en ekstern UHD-skjerm, som den kommende Toshiba L9-serien UHD TV-er som kommer på det norske markedet i august1.

Satellite P-serien er også i stand til å trådløst overføre multimediainnhold lagret på maskinen til en kompatibel TV gjennom Intel® Wireless Display og Wi-Fi® Certified Miracast-teknologi – ideelt for å dele opplevelsen på en stor skjerm sammen med familie og venner.

Satellite P-serien gir en premium lydopplevelse takket være overlegne harman/kardon® stereohøyttalere, støttet av Slipstream-teknologi og DTS Studio Sound. Med 6 Watts musikkutgang, gir Satellite P-serien en rikere og rundere lydopplevelse, i tillegg til intelligent volumjustering og dialogforsterkning. Toshibas Sleep-and-Music gjør at man kan lytte på musikk fra eksterne lagringsenheter gjennom kvalitetshøyttalere – selv når laptopen er skrudd av.

Innovativt og ergonomisk design

For å komplettere den sømløse opplevelsen av Satellite P-serien, er laptopene innkapslet i et stilig chassis i børstet aluminium, med kromdetaljer på skjermlokket og en spesialdesignet vevd tekstur for ekstra beskyttelse og bedre grep. Med et rammeløst, baklyst og flislagt tastatur, er Satellite P-serien også ideell for bruk under dårlige lysforhold.

Spesifikasjoner, Toshiba Satellite P-serien

Satellite P-serien er på lager hos norske forhandlere nå.

Anbefalt utsalgspris for Satellite P50-modellene er fra kroner 5.990,- inkl. mva.

Anbefalt utsalgspris for Satellite P50t-modellene er fra kroner 6.990,- inkl. mva.

Anbefalt utsalgspris for Satellite P70-modellene er fra kroner 7.990,- inkl. mva.

1 Ultra HD support kun med fjerde generasjons Intel® Core i7 CPU