Toshiba Satellite P-serie

Pressemelding fra Toshiba 29. juni 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Toshiba lanserer kraftfull multimedia-PC

• Responsiv og kraftfull maskin for avansert multimediebruk og spill

• Ultra-HD berøringsskjerm med ChromaTune™-kalibrering for naturtro bilder

• Windows 10-optimalisert inkludert hurtigtilgang med Cortana-knapp og doble mikrofoner

Toshiba lanserer den nye Satellite P-serien bærbare PC-er, som omfatter de kraftige P50-C, P50t-C og P50D-C (39.6cm/15.6”) utviklet for kravstore brukere. Maskinene er spekket med en rekke kraftige funksjoner for å tilfredsstille både multimedia-entusiaster og multitaskere, og gir gamere alt de trenger for å spille grafikktunge spill.

Modellene i P-serien er over 15 % tynnere enn forgjengeren, til tross for et nytt og forbedret sett med kraftige funksjoner. Kraftpluggen er innrammet i et nytt og elegant chassis med et rammeløst flislagt, baklyst tastatur, som er like behagelig å bruke som det er pent å se på. Alle modellene har en elegant teksturert finish i børstet metall.

Bygget for å prestere

Satellite P50-C og P50t-C er utstyrt med opptil femtegenerasjons Intel® CoreTM i7-prosessorer, designet for å gi god responstid og bedre batterilevetid. I tillegg har de en imponerende 3D-grafikk med mulighet for avansert video- og fotoredigering.

I tillegg til kraftige prosessorer har begge modellene opp til NVIDIA® GeForce® GTX 950M Enthusiast Graphics med 4GB DDR3 VRAM, for en rask og jevn ytelse uansett hva oppgaven

er.

Satellite P50D-C er bygget med AMD A10 APU-prosessorer og AMD RadeonTM R6-grafikk for feilfri HD-streaming, spilling på nett og innovativ databehandling.

Satellite P-serien kommer forhåndsinnstallert med Windows 8.1, men Windows 10 blir tilgjengelig for nedlasting gjennom en gratis oppdatering.

Alle modellene i P-serien har maskinvare og komponenter som drar nytte av Windows 10. De kommer med doble mikrofoner for den beste Cortana*-opplevelsen, inkludert Clear voice capture-funksjon. Cortana er en digital, intelligent, personlig assistent utviklet av Microsoft. Den gjør seg kjent med brukeren og bidrar til å tilby relevant informasjon og anbefalinger ved hjelp av f.eks. påminnelser, tilpasset trafikkinfo, væroppdateringer og rask tilgang til informasjon (*Cortana-funksjonen er en del av Windows 10, og tilgjengelighet kan variere fra land til land).

Skapt for underholdning

For å få det beste ut av all underholdning, har Satellite P50t-C en Ultra HD 4K (3840 x 2160) berøringsskjerm med et krystallklart bilde. Skjermen på 39.6cm (15.6”) er stor nok for en fulllskala underholdningsopplevelse uten at det går på bekostning av mobilitet. Oppløsningen på 282 piksler per inch (ppi) gjør alle detaljer tydelige, både ved streaming, spilling og kreativt visuelt arbeid.

IGZO skjermteknologi bedrer batterilevetiden og touchopplevelsen, og gjør det mulig å se innholdet på skjermen fra nær sagt alle tenkelige vinkler.

Bildet er ytterligere forbedret og kalibrert av ChromaTune™ på modellene med Ultra-HD, noe som gir en realistisk og naturtro fargeopplevelse. Modellene med Ultra-HD kommer også forhåndsinnstallert med den innovative skjermfunksjonen ChromaTune™ for Toshiba-programvare, slik at brukerne kan velge de beste fargeinnstillingene for hver enkelt oppgave.

Grafikken kompletteres med topp lydkvalitet. Høyttalerne er kalibrert av DTS® Sound™ og lyden kanaliseres gjennom kvalitetshøyttalere fra harman kardon® .

Skapt for enhver bruker

Satellite P50-C og P50t-C er tilgjengelige med en kombinasjon av to interne disker, en superrask SSD og en høykvalitets HDD på opptil 2TB. De kan også leveres med SSHD. Det er lett å koble til ekstern lagring gjennom tre USB 3.0-porter, Sleep-and-Charge-funksjon, trådløs skjermteknologi og en HDMI®-port med støtte for 4K, samt en 2-i-1 Bridge Media-port med støtte for SD UHS-I. Med disse alternativene kan brukeren lade enhetene sine mens PC-en er i standby-modus, dele digitalt innhold på storskjerm eller laste ned store mediefiler raskt og enkelt.

Strømming og nettsurfing går lekende lett takket være superrask Wi-Fi ac-støtte som er tilgjengelig på P50-C og P50t-C.

Satellite P-serien er tilgjengelig på det norske markedet fra juli 2015. Anbefalt utsalgspris er fra kr. 7.995,- inkl. mva.

Toshiba Satellite P50-C, P50t-C og P50D-C:

• Skjerm: 39.6 cm (15.6”) Toshiba TruBrite® skjerm med LED-baklys

o P50-C og P50D-C: Full HD (1920 x 1080), IPS LED-skjerm

o P50t-C: Ultra-HD (3840 x 2160), IGZO berøringsskjerm, 282 ppi, med ChromaTuneTM fargekalibrering

• Prosessorer:

o P50-C og P50t-C: Opptil femtegenerasjons Intel® Dual CoreTM i7

o P50D-C: Sjettegenerasjons AMD A10-8700P akselerert prosessor

• Grafikk:

o P50-C og P50t-C: Opptil NVIDIA® GeForce GTX950M (4 GB DDR3 dedikert minne) med CUDATM og NVIDIA® OptimusTM teknologi

o P50D-C: AMD A10-8700P APU RadeonTM R6 M340DX Dual grafikk

• SSD/HDD: Kombinasjon av opptil 256GB SSD med opptil 2TB HDD eller 1TB solid state hybrid drive (SSHD)

• Minne: Opp til 16 GB DDR3L

• Tilkoblinger: 3 x USB 3.0 med 1x Sleep and Charge, 1 x HDMI®-utgang med støtte for Ultra HD 4k, SD/SDHC-port som støtter UHS-I, trådløs skjermteknologi, Intel® Dual Band Wireless-AC 3160 (for modeller med Intel prosessor), Gigabit Ethernet LAN, Bluetooth® 4.0

• Lyd: harman kardon® stereohøyttalere kalibrert av DTS® Sound™ lydforbedring

• ODD: Valgfri Blu-ray DiscTM BDXL drive, M-DISCTM-klar eller DVD Super-Multi drive, M-

DISCTM -klar.

• OS: Windows 8.1 forhåndsinnstallert, Windows 10 tilgjengelig gjennom gratis oppgradering

• Batterilevetid: Opptil 5.481 timer

• Farge: Børstet aluminiumsfinish

• Vekt:

o P50-C/P50D-C: 2.3 kg

o P50t-C: 2.45 kg

• Dimensjoner:

o P50-C/P50D-C: 380 x 259.9 x 22.5 mm

o P50t-C: 380 x 259.9 x 23.5 mm

Powered by Labrador CMS