Toshiba Satellite P50 og P50t

Pressemelding fra Toshiba 2. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Satellite P50t: Første Toshiba-laptop med 4K-skjerm

Toshiba lanserer Satellite P50 og P50t, ideelle for multimediaentusiaster og kreative sjeler. Begge modellene kommer med enestående bildekvalitet, og muliggjør virkelighetsnær bildeproduksjon – samt en førsteklasses mobil underholdningsopplevelse. Med muligheter for 4K-skjerm (3840 x 2160), er P50t Toshibas første laptop med Ultra HD-skjerm, mens Satellite P50 tilbyr et alternativ med full HD (1920 x 1080).

Satellite P50 og P50t er laget for å kunne ta på seg de mest intense databehandlingsoppgavene, men også vekke oppmerksomhet. Med en sjelden kombinasjon av kraft og skjønnhet, tilbyr P50 og P50t den perfekte løsningen for krevende multitasking, medieskaping og gaming.

Perfekt bilde

Alle detaljer kan ses med krystallklar definisjon på den 15,6” store Ultra HD-skjermen til P50t, og den huser fire ganger så mange piksler som en full HD-skjerm med 282 PPI (piksler per tomme), noe som resulterer i et jevnere bilde og et forbløffende nivå av detaljer. Skjermen tillater høyere oppløsninger og bredere innsynsvinkler, noe som betyr at fotografer, grafiske designere og underholdningsentusiaster kan skape, gjennomgå og spille av filer av en svært profesjonell standard når som helt og hvor som helst.

Hver enkelt Ultra HD-skjerm er individuelt kalibrert av ChromeTune og sertifisert av Technicolor® gjennom produksjonen for å skape et naturlig uttrykk med et nøyaktig fargespekter. Dette sørger for virkelighetsnære bilder. I tillegg kan brukeren ha individuell kontroll over fargeområdet på fullskalaskjermer (gamut) og bruke dette i et utvalg av programvareapplikasjoner, avhengig av bruken av forhåndsinnstallert ChromaTuneTM for Toshiba-programvare. Som et resultat av dette er alt som vises på skjermen reprodusert i tråd med den originale intensjonen, og det forekommer ingen misforhold når man ser på bilder eller annet materiale.

Denne kombinasjonen av skjermfunksjoner fremhever også underholdningskapasiteten til P50t, hvor brukeren har mulighet til å dra nytte av den 10 punkts intuitive berøringsskjermen. Dette sørger for en naturlig bruk av Windows 8.1 og andre berøringsapplikasjoner. Et anti-fingeravtrykkbelegg forhindrer uønskede merker, mens kant-i-kant flush-skjermen gir en rammeløs touch-opplevelse. Berøringssensitiviteten er også økt for forbedret responstid.

Ren ytelse

Satellite P50 og P50ts fjerde generasjon Intel® Core Quad-CoreTM i7-prosessor tar på seg selv de mest krevende oppgaver med enkelhet – også når flere applikasjoner kjører samtidig. Ideelt for å skape og se på store mediefiler. P50 og P50ts kraft er komplimentert med AMD® Radeon R9 M265X-grafikk, og 2 gigabyte GDDR5 VRAM, noe som sørger for en jevn og sømløs redigerings- og spillopplevelse. Sammen forsikrer disse komponentene en førsteklasses ytelse som støtter individuell produktivitet og underholdning om og om igjen.

Et utvalg lagringskonfigurasjoner tilgjengelig: En SSD med kapasitet på opp til 256 GB er ideell for de som ser etter raskere respons- og oppstarttid, mens brukere med et større bibiliotek av musikk og mediefiler kan dra nytte av en HDD på opp til 1 TB. Alternativt er en 1 TB SSHD tilgjengelig, som forbedrer nedlastningstidene til applikasjoner og tilbyr mengder med lagringsplass.

Maksimerer underholdningsopplevelsen

For virkelig altoppslukende bærbart innhold, har begge modellene også innebygde harman/kardon®-høyttalere, noe som gir utmerket musikk-, film- og online lydavspilling. DTS Sound har også blitt inkorporert, som komplimenterer kvaliteten på høyttalerne og forsterker laptopenes multimediakapasitet. Sleep-and-Music-funksjonen tillater brukerne å lytte til sine favorittlåter gjennom de innebygde høyttalerne, selv når laptopen er i dvalemodus.

I en førsteklasses flerbrukslaptop teller de små detaljene. En Blu-ray BD-RE (XL)-stasjon er tilgjengelig til begge modellene. Brukerne kan nyte sitt favorittinnhold i full kapasitet på store TV-skjermer takket være Ultra HD og 3D-support fra HDMI-outputen [1]. I tillegg kan innhold enkelt deles med andre enheter uten behov for kabler gjennom inkluderingen av Intel® Wireless Display. Fire raske USB 3.0-porter tillater rask overføring av filer.

Slående design

Med et vippedeksel i aluminium med kromdetaljer, er chassisen til Satellite P50 og P50t like slående som skjermgrafikken; den moderne designen gjør serien ideell for urbane trendsettere. Fra det LED-baklyste tastaturet til den store klikkeflaten, P50 og P50t er elegant utformet, og hver funksjon tilføres brukervennligheten til det som er en kraftig, men bærbar, laptop.

Toshiba Satellite P50 og P50t

• Prosessorer: 4. generasjon Intel® Quad-Core i7

• Grafikk: AMD® Radeon™ R9 M265X med 2GB GDDR5 VRAM

• SSD/HDD: Opp til 256 GB SSD, 1 TB HDD 5400rpm eller 1 TB SSHD (solid state hybrid drive)

• Minne: Opp til 16GB DDR3L RAM (1.600 MHz)

• Tilkoblinger: 4x USB 3.0 inkl. 1x Sleep-and-Charge, 1x HDMI® (med Ultra HD og 3D support [1]), SD/SDHC spor med støtte for UHS-II, mikrofoninngang med Sleep-and-Music, hodetelefonutgang, Bluetooth® 4.0, Intel® Wireless Display, Intel® Dual Band Wireless-AC 3160, Gigabit LAN

• Lyd: 2 x Harman/Kardon® høyttalere med Slip Stream-teknologi finjustert av DTS Sound lydforbedring

• HD webkamera

• Resolution+

• OS: Windows 8.1 64 bit

• Batterilevetid: Opp til 5 timer [2]

• Farge: Sølv med børstet finish

• Vekt: 2,2 kg

Satellite P50 

Satellite P50t

Satellite P50 og P50t er på lager hos norske forhandlere fra slutten av april.

Anbefalt utsalgspris for P50 er fra kroner 8.990,-

Anbefalt utsalgspris for P50t med Ultra HD-skjerm er fra kroner 11.990,-

[1] Kompatible TVer kreves

[2] Basert på MobileMark 2012

Powered by Labrador CMS