Toshiba Satellite P845t

Pressemelding fra Toshiba 5. desember 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Toshiba lanserer multimedia laptop med touchscreen

· Kapasitiv touchscreen åpner for kreativ og intuitiv bruk av Windows 8

· Den første 14” skjermen i Satellite P-seriens familie av multimedia laptoper

· Effektiv ytelse, lengre batterilevetid fra ULV-prosessorer og strømstyringsverktøy

Toshiba utvider sitt utvalg av høyytelses laptoper i Satellite P-serien med lanseringen av Satellite P845t. Bygget over P-seriens premium design og kraft, kommer den med en Intel® Core™ ultra-low voltage (ULV)-prosessor, som gir et mer effektivt strømforbruk og lengre batterilevetid.

Perfekt for filmentusiaster, gamere, fotografer eller videoredigerere på jakt etter en laptop uten at det går på bekostning av presisjon. Satellite P845t lar også brukerne spille spill og bruke multimediainnhold på en ny måte gjennom å bruke den svært responsive 14” kapasitive berøringsskjermen.

Super skjerm

Med en sin 14” TruBrite®-skjerm, viser Satellite P845t bilder, nettsider, HD-video og de nyeste spillene med en fantastisk klarhet og skarphet; farger og kontraster blir nøyaktig gjengitt og raske bevegelser fra videoer eller spill er glatte og pene. Den kapasitive berøringsskjermen lar brukerne dra og flytte dokumenter mellom mapper, zoome inn og ut av bilder eller velge programmer ved å berøre skjermen. Skjermen støtter bruk av flere fingre på en gang, og dette muliggjør komplekse bevegelser – noe som gir bl.a. gamere flere interaktive muligheter når de spiller de nyeste spillene.

Supereffektiv

Med en tredje generasjons Intel® Core™ ultra-low voltage-prosessor, kombinerer Satellite P845t rask og responsiv behandling med mer effektivt strømforbruk – og dette resulterer i en lengre batterilevetid på opptil syv timer. I tillegg gjør den dedikerte NVIDIA® GeForce®-grafikken at bilder og grafikk vises med slående detaljer, mens NVIDIA® Optimus™-teknologi justerer grafikkytelsen basert på bruk for å gi best mulig batterilevetid. En dedikert Eco Utility-knapp over tastaturet åpner Toshibas strømstyringsprogram, slik at brukerne kan overvåke strømforbruket og justere innstillingene alt etter behovet.

Fantastisk lyd

Den nyeste teknologien sikrer at Satellite P845t gir en utrolig lydopplevelse. Stereohøyttalere designet av lydspesialisten harman/kardon® kombinert med SRS Premium Sound 3D, gir en fantastisk lyd – enten det er filmdialog, dyp bass eller lyse frekvenser. I tillegg reduserer Slip Streamteknologien forvrenginger fra bassfrekvenser – selv ved høyt volum – perfekt for å nyte blockbusterfilmer, musikk eller spill – alt uten behov for eksterne høyttalere.

Nydelig design

I tråd med Toshibas Satellite P-serie, kommer Satellite P845t i et robust aluminium chassis med et stilig strukturert design. Sølvfinishen forsterkes av kromdetaljer rundt styreplaten og høyttalergitrene, i tillegg til glansede sorte taster på det store fullstørrelsestastaturet – noe som gir den en premium følelse.

Satellite P845t-103, spesifikasjoner:

· 14” (35,6 cm) TruBrite LED baklyst skjerm, oppløsning 1366 x 768 punkter

· Multi-touch skjerm

· Premium design: metallfinish med strukturmønster, flislagt tastatur og stor styreplate

· harman/kardon™ høyttalere med SRS Premium sound 3D og Slip Stream-teknologi

· Tredje generasjon Intel® Core™ i5-3317U-prosessor med Intel® Turbo Boost Technology 2.0 NVIDIA® GeForce® GT 630M med CUDA™-teknologi og NVIDIA® Optimus™-teknologi, 2GB dedikert VRAM4GB RAM

· 500GB HDD

· Intel® Wireless Display™

· 3x USB 3.0 med USB Sleep-and-Charge og USB Sleep-and-Music

· DVD Super Multi-drive

· Windows 8 (64-bit)

· Mål: 345 x 234 x 24 (foran) / 28,7 (bak)

· Vekt: 2 kg

Satellite P845t-103 er på lager hos norske forhandlere fra begynnelsen av desember 2012.

Anbefalt utsalgspris for Satellite P845t-103 er kr 7.995,- inkl. mva.