Toshiba Satellite Pro R50-B

Pressemelding fra Toshiba 7. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Toshiba lanserer rimelig 15,6’’ laptop for SMB-markedet

Toshiba lanserer nye Satellite Pro R50-B – En innholdsrik og rimelig 15,6’’ bærbar pc designet spesielt for små og mellomstore bedrifter (SMB). Dette er en slank, sikker og pålitelig pc, utviklet for å tilfredsstille de fleste behov små og mellomstore bedrifter måtte ha.

- Vi har lagt det lille ekstra i Satellite Pro R50-B for å gi våre bedriftskunder større utbytte av den, sier Visepresident Eric Cariou for B2B-PC - segmentet, livsstilsprodukter og -tjenester hos Toshiba Europe GmbH, og fortsetter:

- Denne PC-en er designet, utviklet og produsert in-house hos oss, med ett mål for øye: nytte for våre bedriftskunder. Små og mellomstore bedrifter trenger PC-er som gir frihet til å jobbe hvor som helst og når som helst. Vår dedikerte utviklingsprosess sikrer en pc skreddersydd for SMB-ers behov for mobilitet, sikkerhet og pålitelighet. Vi er så selvsikre på vegne av nye Satellite Pro R50-Bs egenskaper at den inkluderer vår pålitelighetsgaranti[1], slik at våre brukere kan få sinnsro.

Sinnsro inkludert

Hver enkelt bestanddel i Satellite Pro R50-B er utviklet spesifikt for å møte små og mellomstore bedrifters behov. Dette inkluderer beskyttelse av selve maskinen og av dataene lagret på den. 

For å beskytte mot tap av viktige data inkluderer vi Trusted Platform Module (TPM) sikker hardware på en del utvalgte modeller. Slik sikrer vi at sensitive opplysninger er lagret trygt lokalt. HDD 3D sensoren som sikrer harddisken ved sjokkbevegelser eller fall gir ytterligere databeskyttelse.

Økt produktivitet

Skriv epost eller dokumenter uansett hvor du befinner deg. Satellite Pro R50-Bs skrå tastatur med numeriske taster bidrar til økt produktivitet. Den ikke-reflekterende HD-skjermen lar brukeren fokusere på arbeidsoppgavene i høy oppløsning fremfor å uroe seg for blending og nysgjerrige blikk.

Kraftig ytelse i enhver situasjon

Satellite Pro R50-B er fleksibel og kraftig i ytelsen, også i en travel arbeidshverdag på farten mellom jobben, møter og hjemmet. Med prosessorer opp til 4.generasjon Intel Core i5 og Intel HD graphics 4400 leverer Satellite Pro R50-B ytelse som øker produktiviteten og tillater sømløs Multitasking mellom ulike applikasjoner. Maskinen inkluderer en høyhastighets HDD for trygg lagring og tilgang til virksomhetens filer. Den er 2,3 kg, kun 24 mm tynn og det utskiftbare batteriet med lang levetid lar deg jobbe hvor som helst.

Sikrere tilkobling

Maskinen inkluderer flere tilkoblingsalternativer og mulighet for tilkobling til andre enheter. Fullstørrelse HDMI-port og RGB er inkludert for å forenkle presentasjoner og bruk av eksterne skjermer uten adaptere. Takket være SD-kortleser og tre USB-porter, hvorav to er USB 3.0, er det enkelt å koble opp og overføre data også utenfor kontoret. For raskere nettverkstilgang er både Bluetooth 4.0, Gigabit LAN/trådløs LAN inkludert.

Praktisk og letthåndterlig

Til Satellite Pro R50-B finnes en rekke valgfrie tilbehør og tilleggsløsninger. Blant annet dynadock V3.0 universell dokkingstasjon[2] for enkel tilkobling på farten og Toshiba Cloud Client Manager (TCCM). TCCM lar brukeren inspisere og ta kontroll over IT-enheter online i sanntid via en standard nettleser, uten å investere i kostbare servere og dedikert software. Ideelt for små og mellomstore bedrifter.

Om Toshiba Pro R50-B

• Skjerm: 39,6 cm (15,6’’) 1366x768p HD, ikke-reflekterende skjerm

• Prosessorer: opp til 4.generasjon Intel core i5 prosessorer

• Grafikk: opp til Intel HD 4400

• Lagring: valgfri opp til 1TB HDD eller 500GB high-performance HDD

• ODD: valgfri 9,5 mm DVD Super Multi Drive

• Minne: opp til 2x8 GB DDR3L (1600 MHz)

• Tilkobling: 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, 1 x HDMI, 1 x RGB, 1 x SD inngang, Intel WiDi hodetelefon/mikrofon combo jack, Intel Wi-Fi (802.11 ac/a/b/g/n[3]), Bluetooth 4.0, Gigabit LAN

• HD webkamera

• Operativsystem: Valgfri Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 eller Windows 7 Professional

• Sikkerhet: HDD 3D sensor, Trusted Platform Module 1.2[4], Kensington lock port

• Batterilevetid: opp til 7,5 timer.

• Farge: Sort

• Dimensjoner: 379 x 258 x 23,95 mm

• Vekt: fra 2,3 kg

Toshiba Satellite Pro R50-B™ er tilgjengelig hos ledende bedriftsforhandlere av IT-utstyr i dag.

Anbefalt utsalgspris: fra 3690,- inkl. mva.