Toshiba Satellite S-serien

Pressemelding fra Toshiba 29. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Satellite S-serien: Imponerende grafikk, høy ytelse og slank design

Toshiba lanserer Satellite S-serien, som består av den supertynne og stilige 15,6" Satellite S50 og Satellite S70 med 17,3" skjerm. Med en rekke ergonomiske funksjoner, kombinert med svært god ytelse og valgfri berøringsskjerm, har disse modellene en enestående anvendelighet – alt i en premium design som er utviklet for å øke produktiviteten og gi en utmerket underholdningsopplevelse.

S50 er kun 19,9 mm tykk og har en finish i børstet metall, er elegant, ultramobil og full av kraft og ytelse. Det er en tynn, lett og komfortabel maskin for bruk hvor som helst, og S50 er klar for å bli tatt med på reise uten at det går på bekostning av funksjoner.

S70 er også en utpreget Toshibamaskin med sin børstede metallfinish som er både praktisk og elegant. Skjermstørrelsen gjør den godt rustet for både skrivepultsbaserte oppgaver og underholdning. Inkluderingen av en Blu-rayBD-RE (BDXL)-spiller åpner for flere multimediealternativer.

Forbedret underholdning

En rekke underholdningsfunksjoner gir en styrket multimedieopplevelse på tvers av Satellite S-serien. Høyytelses harman/kardon®-høyttalere gir førsteklasses lydkvalitet og er justert av DTS Sound for en eksepsjonell lydopplevelse.

For skarpere detaljer og levende farger, er et utvalg av skjermer i HD, HD+ og Full HD tilgjengelige, samtidig som Toshibas innebygde Resolution+-teknologi analyserer og forbedrer video- og bildeinnhold i sanntid for en økt visningsopplevelse.

Ergonomisk definert

Satellite S-serien er designet slik at brukerne skal få mest mulig ut av dagen – fra frokost ved kontorpulten til avslapping på ettermiddagen. Satellite S50 er ergonomisk optimalisert, med et rammeløst, bakgrunnsbelyst flislagt tastatur for sømløs skriving – selv i dårlig lys. Denne brukervennligheten inkluderer nytt tastedesign (keycap) som forbedrer responsen, noe som gir en naturlig og responsiv skriveopplevelse – samtidig som den store pekeplaten gjør at brukeren har kontroll over alle oppgaver, surfing og underholdning. I tillegg kommer S50t med en 10-punkts berøringsskjerm, for å dra best mulig nytte av det intuitive Windows 8.1 operativssystemet. 

Mye kraft, full kapasitet

Et utvalg av fjerde generasjons Intel® Core-prosessorer opp til i7 er tilgjengelig, og leverer en rask, og smidig ytelse for forbedret underholding, multitasking og media, selv når flere programmer kjører samtidig.

Det er støtte for Intel®-integrert grafikk eller AMD® Radeon R7 M260 Series GPUer, samt AMD® Radeon R9 M265X – og 2 GB GDDR5 VRAM på S70 som leverer en jevn og sømløs redigerings- og spillopplevelse. Dette gir en forbedret ytelse, raskere gameplay og altoppslukende bildekvalitet som del av S-seriens unike blanding av estetisk kvalitet, brukervennlighet og ytelse. 

Fleksible tilkoblinger

Alle modellene er utstyrt med en rekke tilkoblingsmuligheter. Inkluderingen av Intel® Wireless Display og WiFi®-sertifisert Miracast gjør det mulig å enkelt dele innhold til kompatible TVer uten behov for ledninger. Med en HDMI®-port som sender ut Ultra HD-innhold [1], kan bilder og videoer vises på UHD TVer i opp til fire ganger kvaliteten til Full HD. Maskinene kommer med opp til fire USB-porter, inkludert USB 3.0, slik at det er raskt og enkelt å overføre data til andre enheter, laste opp kamerabilder og dele filmer. En av portene er en USB Sleep-and-Charge-port, som betyr at en mobiltelefon eller MP3-spiller kan lades uten at laptopen må skrus på.

Spesifikasjoner, Toshiba Satellite S-serien:

•          Prosessorer: Opp til 4. generasjon Intel® Core i7 CPU

•          Grafikk: Integrert Intel® HD eller AMD Radeon R Series M260 dedikerte GPUer

•         Minne: Opp til 16 GB (2x 8 GB) DDR3L 1600Mhz

•          Kommunikasjon: Gigabit LAN, ‘Wi-Fi AC’ standard  Intel® Dual Band Wireless-AC 3160 adapter, Intel® Wireless Display, Wi-Fi® Certified Miracast, HD webkamera

•          Lyd: Harman Kardon®-høyttalere, DTS Sound, hodetelefon / mikrofon

•         OS: Windows 8.1 64-bit

Satellite S50 /S50t

•         Skjerm: 15,6” (39,6 cm) HD eller Full HD IPS LED bakgrunnsbelyst display med valgfri berøringsskjerm

•         HDD: opp til 1 TB

•          Tilkoblinger: HDMI® (med Ultra HD utgang [1]), 2 x USB 3.0 og 1 x USB 2.0 (1 x med USB Sleep- and-Charge)

•         Dimensjoner: 380 x 261,9 x 19,9 mm

•         Batterilevetid: Opp til 6 timer (Mobile Mark 2012)

•         Vekt: 2,08 kg (uten touch) / 2,23 kg (med touch)

Satellite S70

•         Skjerm: 17,3” (43,9 cm) HD+ eller Full HD LED bakgrunnsbelyst display

•         HDD: Opp til 1 TB eller 1 TB SSHD

•          ODD: Valgfri Blu-ray DiscBD-RE (XL) drive eller Super-multi DVD drive

•          Tilkoblinger: HDMI® (med Ultra HD utgang [1]), 2 x USB 3.0 (1 x med USB Sleep-and-Charge) og

2 x USB 2.0

•         Batterilevetid: Opp til 6 timer (Mobile Mark 2012)

•         Dimensjoner: 413 x 268 x 33,05 mm

•         Vekt: 2,7 kg

Satellite S50/S50t og S70 er på lager hos norske forhandlere fra andre kvartal 2014.

[1] Kun tilgjengelig på 4. generasjon Intel® Core i7-modeller