Toshiba Satellite U840

Pressemelding fra Toshiba 22. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Rask og rimelig Ultrabook: Toshiba lanserer Satellite U840

- 19,9 mm børstet metalldesign og elegant preget mønster gir førsteklasses stil

- Tredje generasjons Intel® Core prosessorer for Ultrabook leverer utrolig mobil ytelse

- Bilder kommer til live på den imponerende 14" HD LED-bakgrunnsbelyste skjermen

- Toshiba utvider sin familie av ultraportable laptoper med lanseringen av Satellite U840, som er Toshibas første 14" (35,6 cm) Ultrabook. Den fortsetter Toshibas arv av å produsere svært bærbare laptoper, og Satellite U840 kombinerer et tynt og lett design med en rimelig pris.

Bærbar ytelse

Drevet av tredje generasjons Intel® Core prosessorer for Ultrabook og opp til 8GB DDR3 RAM, lar Satellite U840 brukerne enkelt se gjennom HD-videoer, kjøre flere programmer samtidig og håndtere grafisk krevende spill. Intel® Rapid Start Technology sørger for en rask oppstart på under 14 sekunder, slik at unødig ventetid reduseres, og du kan komme raskere i gang.

Kun 19,9 mm tynn og 1,58 kg tung, er Satellite U840 et utmerket valg for alle som ser etter en svært mobil laptop, som, eksempelvis, reisende eller stilbevisste brukere. Et slitesterkt og lett chassis i børstet aluminium sørger for at Satellite U840 både ser og føles like bra ut som den arbeider.

Satellite U840 er utstyrt med opptil 500GB harddisk (HDD), som gir god lagringsplass for store videofiler, bilder, musikksamlinger og mye mer.

Satellite U840 kommer med SRS Premium Sound 3D, som tilpasser lydinnhold for å sikre at bass, midttoner og diskant blir styrket til sitt maksimale potensial -- mens stereohøyttalere leverer rik og krystallklar lyd -- enten den kommer fra musikk, video eller dialog. Dette fjerner også behovet for et eksternt høyttalersett.

Et flislagt, matt sort tastatur ser stilig ut, og er komfortabelt ved bruk over lengre perioder. De som ofte arbeider under dårlige lysforhold, kan legge til et valgfritt bakgrunnsbelyst tastatur, som lyser opp hver tast. En stor touchpad med integrerte knapper, gir mulighet for mer intuitiv kontroll, slik at brukerne kan zoome, dra og bla gjennom dokumenter -- perfekt for nettsurfing, se på bilder eller spille spill.

Stream innhold på TV-en

Satellite U840 kommer med Intel® Wireless Display, en enkel trådløs streaming-løsning, slik at brukere kan spille av media fra laptopen på en kompatibel TV -- og dermed frigjøre digitale fotoalbum, videoer og musikk, slik at de kan nytes på flere enheter i hjemmet. Toshiba har flere TV modeller på markedet i Norge med innebygget støtte for Intel® Wireless Display uten behov for en ekstern enhet.

Tre USB-porter, inkludert en USB 3.0, gir rask filoverføring mellom eksterne lagringsenheter, og sørger for at brukerne har ekstra porter tilgjengelig for tilkobling av, blant annet, mus, mobiltelefoner eller digitale kameraer. I tillegg kommer Satellite U840 med multikortleser, HDMI®-utgang og Ethernet-porter.

Spesifikasjoner, Satellite U840

- Tredje generasjons Intel® Core i3 og i5-prosessorer for Ultrabook

- 14" (35,6 cm) TruBrite® LED bakgrunnsbelyst skjerm

- Opptil 500GB HDD med 32GB SSD cache

- Opptil 8GB DDR3 RAM

- Intel® HD Graphics eller AMD Radeon HD 7550M Graphics 1GB

- Lekker børstet metallfinish

- Premium flislagt tastatur med valgfri bakgrunnsbelysning

- Stor bevegelseskontrollert touchpad

- 2x USB 2.0, 1x USB 3.0 med Sleep and Charge, HDMI®, multikortleser, Ethernet LAN

- Bluetooth® 4.0, Intel® Wireless Display support, Wi-Fi (802.11 b/g/n)

- Stereohøyttalere med SRS Premium Sound 3D

- 1,3MP webkamera

- Opptil 9-timers batterilevetid

- Vekt: 1,59 kg

- Mål: 342 x 232 x 19,9 mm

- Windows® 7 Home Premium

Satellite U840 er tilgjengelig nå, anbefalt utsalgspris fra kr. 6.495,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS