Toshiba Satellite U920t

Pressemelding fra Toshiba 6. november 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Toshiba lanserer Satellite U920t konvertibel Ultrabook

Toshiba lanserer Satellite U920t, en hybrid som kombinerer enkelheten, oppstartstiden og ytelsen til en Ultrabook med et nettbretts grensesnitt og bærbarhet. Den 12,5" forvandles lett fra et nettbrett til en bærbar PC med en enkel glidende bevegelse som avslører et tastatur i full størrelse.

Endrer måten du jobber

Satellite U920t er perfekt for brukere som ønsker en allsidig maskin i en svært kompakt form. Ved å tilby det beste fra begge verdener for bruk og opprettelse av innhold, kan den konvertible Ultrabooken brukes i nettbrettmodus, eller i en tradisjonell bærbar PC-modus, for eksempel ved skriving av e-post eller i nettsamtaler.

Dets ripesikre Corning® Gorilla® Glass er basert på en nyskapende konstruksjon som forvandler maskinen fra en bærbar PC til et nettbrett raskt og enkelt. 12,5" skjermen støtter også 5-punkts berøring, noe som gjør den kompatibel med en rekke programmer, apper og spill.

Satelllite U920t er utviklet i samarbeid med Intel® og kommer med Intel® Sensor Solution -- noe som tillater brukerne å dra nytte av spill og apper ved å bruke en 3D-akselerasjonssensor, magnetometer, gyroskop og lyssensor. Satellite U920t gir også brukerne den beste opplevelsen i møte med Windows 8 -- som gjør det enkelt og bytte mellom touchscreen, touchpad eller tastatur.

Fantastisk design -- innvendig og utvendig

Drevet at tredje generasjons Intel®-prosessorer for Ultrabook og Intel® HDGraphics 4000, er Satellite U920t i stand til å håndtere en rekke oppgaver, blant annet grafikktungt innhold som fotogallerier eller store presentasjoner. Den integrerte SSDen er både robust og kraftig, med opp til 128GB lagringsplass. SSDer er også mer energieffektive enn vanlige HDDer, noe som reduserer støy og varmeutvikling, samtidig som Satellite U920t starter raskere og gir en, generell, raskere opplevelse.

Satelitte U920t kommer med tilkoblingsporter i full strørrelse, inkludert HDMI®, to USB 3.0- porter og en SD-kortleser. Sleep-and-Charge-støtte lar brukerne lade tilkoblede smartelefoner, MP3-spiller og andre bærbare enheter, selv når Ultrabooken er i dvalemodus eller avslått. WLAN og Bluetooth® 4.0 gir rask trådløs tilgang til nettverk og eksterne enheter, mens Intel® Wireless Display-teknologi gjør at innhold kan streames til kompatible TVer. Satellite U920t kommer også med to integrerte kameraer: Ett 1 MP kamera på fremsiden med Ambient Light Sensor, og et 3 MP kamera med Auto Focus på baksiden.

Chassiset på Satelllite U920t kommer i et sofistikert sølv magnesiumdesign, supplert med en brun vevd strukturfinish rund tastaturet. Stilfulle sorte flistaster er bakgrunnsbelyste og gir Satellite U920t en førsteklasses finish, samtidig som den er praktisk å bruke under dårlig belysning.

Spesifikasjoner lanseringsmodell, Satellite U920t-109:

- 12,5" (31,8 cm) LED bakgrunnsbelyst IPS skjerm med 5-punkts touch input. (1366 x 768 piksler, 300 NIT for bedre synsvinkel og fargemetning)

- Ripesikkert Corning® Gorilla® Glass med antifingeravtrykksbelegg

- Tredje generasjon Intel® Core i3-3217U-prosessor for Ultrabook Intel® HD Graphics 4000

- 4GB DDR3 (1,600MHz)

- 128GB solid state drive (SSD)

- WLAN (802.11 b/g/n), Bluetooth® 4.0, Intel® Wireless Display

- 2x USB 3.0, Sleep-and-Charge, HDMI®, SD-kortleser, audio combo jack (mikrofon inn/headset ut)

- Intel® Sensor Solution Sensors: GPS, Gyroskop, Ambient Light, Magnetometer, Akselerometer

- 1MP (front), 3MP (bak)

- Stereohøyttalere forsterket av SRS Premium Sound 3D

- Vekt: begynner på 1,45 kg

- Dimensjoner: 326,5 x 213 x 19,9 mm

- Windows 8 (64 bit)

Satellite U920t-109 er på lager hos norske forhandlere fra midten av november 2012.

Anbefalt utsalgspris for Satellite U920t-109 er kr 8.990,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS