Toshiba Satellite Z930

Pressemelding fra Toshiba 14. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Toshiba lanserer Satellite Z930 -- verdens letteste 13,3" Ultrabook [TM]

- Svært tynt og lett design i magnesiumlegering sørger for markedsledende bærbarhet - Utrolig mobil ytelse drevet av nyeste generasjon Ultrabook prosessorer - Kun 1,12 kg tung og 8,3 mm på det tynneste

Toshiba utvider sitt spekter av førsteklasses tynne og lette datamaskiner med lanseringen av Satellite Z930 -- neste generasjons superlette Ultrabook laptop. Ved å kombinere et klasseledende design, avanserte funksjoner og de nyeste Ultrabook prosessorer, er Satellite Z930 selve definisjonen av mobil databehandling.

Den ultimate bærbare maskin

Med en vekt på kun 1,12 kg, er Satellite Z930 verdens letteste 13,3" laptop [1]. Den unike kombinasjonen av et særdeles slitesterkt magnesiumlegert chassis og en intern bikakestruktur, gir enestående støtte gjennom hele døgnet. Kombinert med en åtte-timers batterilevetid, holder Satellite Z930 ut dagen gjennom, og er den perfekte reisepartner på lange turer. Den er robust nok til å tåle de fysiske påkjenningene som kommer gjennom daglig bruk -- og med en tykkelse på kun 8,3 mm på det tynneste, er den også kompakt nok til å enkelt passe inn i trange bærevesker eller andre små bager og sekker.

Den antigjenskinns LED-bakgrunnsbelyste skjermen sørger for at skriving eller nettsurfing er behagelig over lange perioder -- samtidig som du kan bruke laptopen utendørs i sterkt solskinn uten forstyrrende reflekser. Det flislagte tastaturet kommer med bakgrunnsbelysning som lyser opp hver tast for bruk under dårlige lysforhold. I tillegg bidrar en vannavstøtende membran under tastaturet til å forhindre skade på interne komponenter i tilfelle søl, slik at brukerne kan lagre viktige dokumenter og slå laptopen helt av [2]. En 128GB SSD gir rikelig med lagringsplass og rask tilgang til dokumenter og programmer -- samtidig som harddisken er mer robust, kompakt og energi-effektiv enn en tradisjonell harddisk (HDD), ettersom den ikke har noen bevegelige deler.

Men en kraftig tredje generasjons Intel® Core prosessor for Ultrabook? og 4GB DDR3 minne, er Satellite Z930 i stand til å uanstrengt arbeide gjennom kontorapplikasjoner, utføre minne-krevende oppgaver og kjøre flere programmer samtidig. Intel® Rapid Start Technology sørger for en utrolig rask oppstartstid, noe som gjør Satellite Z930 fullt operativ i løpet av sekunder.

Integrert Intel® HD 4000 GPU sørger for at Satellite Z930 gjengir grafikk, høyoppløselige bilder og HD-video raskt -- med stor detaljrikdom og jevn avspilling. Integrerte stereohøyttalere, forsterket med Dolby Advanced Audio v2, leverer krystallklar lyd -- enten den kommer fra musikk, video eller dialog.

Svært gode tilkoblingsmuligheter på Satellite Z930 garanterer en rekke alternativer, enten den brukes hjemme eller på farten. De nyeste Wi-Fi-standarder sikrer at en rask, pålitelig og sikker internettforbindelse opprettholdes. Tre USB-porter og en SD-kortleser gir brukerne flere muligheter for å utvide lagringskapasiteten, eller koble til eksterne enheter. En HDMI®-utgang gjør det mulig å vise HD-video på en større skjerm når den kobles til en HD-TV eller projektor, mens Intel® Wireless Display lar brukere trådløst streame innhold fra laptopen til kompatible TV-er.

Spesifikasjoner, Satellite Z930-serien

- Tredje generasjon Intel® Core? prosessor for Ultrabook

- Intel® HD 4000 grafikk

- 4GB DDR3 RAM

- 13,3" (33,8cm) anti-gjenskinns LED-bakgrunnsbelyst skjerm (1366 x 768)

- 128GB SSD

- Magnesiumlegert casing med intern bikakestruktur

- Premium flislagt tastatur med bakgrunnsbelysning

- Stor bevegelseskontrollert touchpad

- 1x USB 3.0, 2x USB 2.0, HDMI®, VGA, SD-kortleser

- Bluetooth® 4.0, valgfri Intel® Wireless Display, Wi-Fi (802.11 b/g/n)

- Stereohøyttalere med Dolby Advanced Audio v2

- Opp til 8 timers batterilevetid

- Vekt: 1,12kg

- Dimensjon: 316 x 227 x 16 (bak) / 8 mm (front)

Satellite Z930 er tilgjengelig nå.

Powered by Labrador CMS