TP-Link EAP245

Pressemelding fra TP-Link 13. desember 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TP-Link® lanserer lynraskt PoE-tilgangspunkt

TP-Link sender nå et nytt tilgangspunkt, EAP245, ut på det nordiske markedet. Høy brukervennlighet, lynrask og stabil

AC1750 Wi-Fi og enkel styring er kodeordene for EAP245, som henvender seg både til bedrifter og private hjem.

Auranet EAP245, det nyeste tilgangspunktet fra nettverksprodusenten TP-Link, gir full Wi-Fi-dekning innendørs. Det trådløse AC1750 dual-band-baserte tilgangspunktet er enkelt å montere i taket og gir stabile Wi-Fi-hastigheter med høy fleksibilitet.

EAP245, som er det nyeste tilskuddet til TP-Links kritikerroste Auranet EAP-serie, lanseres nå på det nordiske markedet. Auranet EAP-serien består av tilgangspunkter som har til formål å sikre stabil og pålitelig Wi-Fi i større bygninger – både i bedrifter og private hjem. Takket være innovativ teknologi og høy brukervennlighet hører Auranet EAP-serien til blant de mest allsidige tilgangspunktene på markedet.

Optimert 802.11ac Wi-Fi til alle tilkoblede enheter

EAP245 passer inn i alle moderne nettverksoppsett og optimerer yteevnen, slik at alle enheter får en rask og stabil internettforbindelse. EAP245 leverer lynrask dual-band-basert Wi-Fi-dekning på inntil 450 Mbps på 2,4 GHz-båndet når du for eksempel surfer på nettet, sender e-poster eller laster opp tekst og bilder til sosiale medier, og inntil 1300 Mbps på 5GHz-båndet, så du kan strømme i HD-kvalitet og spille på nett uten forsinkelser. EAP245 er utstyrt med såkalt Band Steering, som optimerer forbindelsen ved automatisk å flytte dual band-enheter over på det bredere 5GHz-båndet. EAP245 støtter også QoS-teknologi, som prioriterer

forbindelsen til video- og lyd-strømming. På den måten er en alltid sikret pålitelig internett til for eksempel videokonferanser på kontoret eller uforstyrret hjemmeunderholdning.

Enkelt oppsett takket være PoE

Akkurat som EAP-seriens øvrige tilgangspunkter er EAP245 utviklet for enkelt oppsett, så en raskt kan komme i gang med å bruke det. Det er lett å montere i taket, og den enkle utformingen gjør at tilgangspunktet ikke «forstyrrer» så mye visuelt i rommet. Dessuten krever EAP245 ikke strømforsyning, siden den får strøm via ethernet-kabelen. På den måten slipper man å bruke ekstra tid og ressurser på å installere ekstra stikkontakter i bygningen.

Intuitiv og brukervennlig styring

Hos TP-Link er brukeropplevelsen alltid i fokus, og nettopp derfor inkluderer EAP245 selskapets Centralized Management Controller Software – en gratis programvare som gjør det mulig for administratorer å ha full kontroll over hele Wi-Fi-dekningen uten ekstra omkostninger eller spesiell opplæring. Man behøver altså ikke være profesjonell IT-administrator for å kunne administrere et Wi-Fi-nettverk med EAP245-tilgangspunkter, og EAP245 kan enkelt styres fra en sentral PC eller server.

Nøkkelspesifikasjoner

*Maksimalt trådløst signal er avledet fra spesifikasjonene for IEEE-standard 802.11. Reell datagjennomstrømning og trådløs dekning vil variere.

Pris og tilgjengelighet

EAP245 er tilgjengelig fra desember og har en veiledende utsalgspris på 1190 kr.

Powered by Labrador CMS