TP-Link TL-WPA8730 KIT

Pressemelding fra TP-Link 28. juni 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny AV1200 powerline-adapter fra TP-LINK er markedets raskeste med en Wi-Fi-hastighet på inntil 1750 Mbps

Nye TL-WPA8730 KIT fra TP-LINK leverer en imponerende kablet hastighet på inntil 1200 Mbps, og sørger via strømkablene i hjemmet for et sikkert og stabilt nettverk i hver eneste krok.

TP-LINK lanserer nå TL-WPA8730 KIT, det siste skuddet på stammen i selskapets serie av robuste powerline-løsninger som gjør det lett å utvide nettets rekkevidde med en hastighet som holder tritt med vårt stadig økende behov for å være på nett. Både trådløst og kablet internett kan utvides med powerline-adapteren, slik at man får et raskt internett ut i selv de fjerneste krokene av hjemmet gjennom strømkablene.

Unngå forsinkelse og bufring

TL-WPA8730 KIT benytter den populære dual-bandbaserte Wi-Fi-standarden AC, og kan derfor levere en kombinert hastighet på inntil 1750 Mbps. Dette gjør det nye adaptersettet til et opplagt valg for brukere som for eksempel strømmer i HD-kvalitet eller spiller tunge onlinespill på flere enheter samtidig. Takket være den imponerende hastigheten slipper du å slite med forsinkelse og bufring.

Powerline-adapteren støtter 2x2 MIMO med beamforming-teknologi. Resultatet er et effektivt nettverk over større avstander, fordi flere parallelle forbindelser øker gjennomstrømmingen ved å overføre data til flere enheter samtidig.

I tillegg til å sikre et godt og stabilt Wi-Fi-nettverk er det også mulig å koble flere kablede enheter til TLWPA8730 KIT, uten å legge beslag på rommets stikkontakter. TL-WPA8730 KIT er utstyrt med tre gigabitethernet-porter som sørger for imponerende hastighet til enheter som krever kablet forbindelse. Det betyr at både fjernsyn, datamaskiner spillkonsoller osv. kan være tilkoblet nettet samtidig, og likevel fungere upåklagelig.

Raskt oppsett uten besvær

Med TL-WPA8730 KIT er det enkelt å sette opp et powerline-nettverk. Adaptersettet er basert på et såkalt «plug-pair play»-konsept; du setter bare adapterne i stikkontaktene, før du oppretter forbindelse til ønskede enheter via de innebygde knappene.

Powerline-adapteren er utstyrt med automatisk Wi-Fi-kloning som sørger for automatisk kloning av hjemmets eksisterende nettverk. På den måten trenger du ikke holde styr på flere nettverksnavn (SSID) eller passord for å bruke det utvidede nettverket.

Samtidig sørger en automatisk synkroniseringsfunksjon for å synkronisere innstillingene med hjemmets øvrige nettverk, så de hele tiden stemmer overens. Endrer du på innstillingene på en hvilken som helst enhet som er en del av nettverket, følger de øvrige enhetene automatisk med.

Få kontroll over nettverket med brukervennlig app

TP-Link har utviklet appen tpPLC, som gjør det enkelt og effektivt å kontrollere, styre og konfigurere de ulike enhetene i powerline-nettverket direkte fra telefonen eller nettbrettet – hvor som helst og når som helst. Appen fås både til iOS og Android.

TL-WPA8730 KIT – oversikt over funksjoner

Pris og tilgjengelighet

TL-WPA8730 KIT koster kr. 1590 og er tilgjengelig i butikker og på nett.

Foruten TL-WPA8730 KIT lanserte TP-LINK tidligere i år TL-WPA8630P KIT og TL-PA9020P KIT (begge enhetene har ekstra stikkontakt) i samme powerline-serie, hvorav sistnevnte støtter den nyeste generasjonen av powerline-teknologien AV2000.

Powered by Labrador CMS