WD My Passport

Pressemelding fra Wstern Digital 28. mai 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sommerfriske harddisker for enkel backup

WD lanserer oppdaterte versjoner av My Passport Ultra og My Passport for Mac. Dette er syvende generasjon av My Passport-produktene, og de er nå tilgjengelig med lagringsplass opp til 3TB og fire friske farger. I tillegg lanseres WD Grip Pack, et gummibånd som passer rundt harddisken for et stødig grep og mulighet for personalisering.

- Det blir tatt flere digitale bilder med telefoner og kamera enn noen gang før, og det er kritisk å ha en lagringsløsning med høy kapasitet som er til å stole på, og som er enkel å ta med. Siste generasjon My Passport-disker gir en enkel og automatisk løsning for backup av filer på en sikker måte, med mer lagringskapasitet enn noen gang, sier Tony Tate, General Manager og Vice President for Content Storage Solutions i WD.

My Passport Ultra og My Passport for Mac er tilgjengelig i sort, hvit, blå og bringebær, og kommer i størrelsene 500 GB, 1TB, 2TB og 3TB. Diskene er beskyttet med 256-bit AES maskinvarekryptering.