WD Red

Pressemelding fra Western Digital 3. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Western Digital utvider sin markedsledende NAS-serie (network attached storage) og legger to nye harddisker i WD® Red serien. WD lanserer dermed verdens første 2,5 tommer NAS harddisk med 1 TB og en 3,5 tommers harddisk med hele 4 TB minne.

– I dialog med våre kunder og NAS-partnere avdekket vi et behov for 3,5 tommers harddisker med større kapasitet, og derfor lanserer vi nå en med hele 4 TB. Samtidig ønsket vi å levere en svært pålitelig og kompatibel 2,5 tommers harddisk som er bygget spesielt med tanke på små NAS. Størrelsen gjør at våre kunder kan benytte seg av NAS-harddisker med høy kapasitet i et kompakt NAS-kabinett, uten å måtte velge bort god ytelse, lydløs drift eller lavt strømforbruk. Vi ser i tillegg en mulighet for vekst i mindre NAS-systemer, mediespillere og andre industrielle applikasjoner, sier Kristian Amberg, Senior sales manager Nordic.

- Sentralisert lagring gjort mulig med WD Red blir stadig mer utbredt, også for vanlig forbrukere, sier Kristian Amberg. – I motsetning til nettbaserte skytjenester vil NAS-enheter tilby sikrere lagring av data på en personlig server, samtidig som du ikke velger bort enkel tilgang til bilder, musikk og filer, når som helst og hvor som helst. 

WD Red-serien består av SATA harddisker, spesielt designet for NAS og utformet for hjem eller små bedrifter med en til fem driverporter. Den siste generasjonen av WD Red er i tillegg drevet av en ny versjon av NASware™ 2.0 teknologien, og er kompatibel med de største NAS-system produsentene. Den er optimalisert for høy ytelse med et lavt energiforbruk, og leverer den beste kundeopplevelsen med enda mer driver-pålitelighet og bedre beskyttelse av data i tilfelle forstyrrelser eller strømbrudd.

Pris og tilgjengelighet

De nye NAS harddiskene er tilgjengelig i butikkene nå til en veiledende pris på 725 kr for 2,5” NAS harddisk med 1TB og 1649 kr for en 3,5” harddisk med 4TB.

Powered by Labrador CMS