Western Digital WD Red

Pressemelding fra Western Digital 23. juli 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Western Digital utvider WD Red-serien med 6TB lagring og støtte for flere lagringsporter

Western Digital utvider den prisbelønte WD Red-serien med SATA-disker for private eller småbedrifts NAS-systemer. De nylanserte harddiskene har lagringskapasitet på 5TB og for første gang på det norske markedet tilbys også 6TB for NAS-spesifikk lagring.

- Med utvidelsen av WD Red-familien vil vi for første gang gi våre kunder en økning i kapasitet opp til hele 6TB. Vi har også utvidet støtten for lagringsporter, samt økt produktbredden med WD Red Pro og lagt til flere funksjoner i siste versjon av NASware, sier Kristian Amberg, Senior sales manager Nordic. – Det har alltid vært viktig for WD å lytte til kundene med det formål å levere nye innovative produkter i den kategorien vi var med på å skape.

I tillegg lanseres WD Red Pro-harddisker, rettet mot middels til store virksomheter i NAS-markedet. WD Red 3,5-tommers harddisker leveres med 1TB til 6TB lagringskapasitet. De nye WD Red Pro 3,5 tommers harddiskene er tilgjengelige med en lagringskapasitet fra 2 til 4 TB.

De nye WD Red-harddiskene er tilgjengelige nå med en veiledende pris på 2490 kr inkl. mva for 6TB. WD Red Pro, 4TB, har veiledende pris på 2149 kr inkl. mva.