Western Digital WD Red

Pressemelding fra Western Digital 23. juli 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Western Digital utvider WD Red-serien med 6TB lagring og støtte for flere lagringsporter

Western Digital utvider den prisbelønte WD Red-serien med SATA-disker for private eller småbedrifts NAS-systemer. De nylanserte harddiskene har lagringskapasitet på 5TB og for første gang på det norske markedet tilbys også 6TB for NAS-spesifikk lagring.

- Med utvidelsen av WD Red-familien vil vi for første gang gi våre kunder en økning i kapasitet opp til hele 6TB. Vi har også utvidet støtten for lagringsporter, samt økt produktbredden med WD Red Pro og lagt til flere funksjoner i siste versjon av NASware, sier Kristian Amberg, Senior sales manager Nordic. – Det har alltid vært viktig for WD å lytte til kundene med det formål å levere nye innovative produkter i den kategorien vi var med på å skape.

I tillegg lanseres WD Red Pro-harddisker, rettet mot middels til store virksomheter i NAS-markedet. WD Red 3,5-tommers harddisker leveres med 1TB til 6TB lagringskapasitet. De nye WD Red Pro 3,5 tommers harddiskene er tilgjengelige med en lagringskapasitet fra 2 til 4 TB.

De nye WD Red-harddiskene er tilgjengelige nå med en veiledende pris på 2490 kr inkl. mva for 6TB. WD Red Pro, 4TB, har veiledende pris på 2149 kr inkl. mva.

Powered by Labrador CMS