SteelSeries Rival 100

Pressemelding fra SteelSeries 13. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SteelSeries lanserer den optiske spillmusen Rival 100, som slår sine rivaler på både ytelse og funksjoner

Den nye Rival lever opp til navnet sitt med enestående sporingsnøyaktighet og en pris på kun 399 NOK

SteelSeries, verdens ledende produsent av tilbehør til spill, lanserer nå Rival 100, som er den beste musen i sin prisklasse. I forhold til sine rivaler har Rival 100 40 % bedre sporingsnøyaktighet og støtter 33 % hurtigere bevegelseshastighet.

Rival 100 gir verdens beste spillere den knivskarpe reaksjonstiden de trenger for å prestere optimalt – og i tillegg til sin uovertrufne ytelse har musen innebygget Prism RGB-belysning med mulighet for tilpasning samt et ergonomisk design som passer alle spillere.

«Vi besluttet tidlig at vi ikke ville gå på kompromiss med Rival 100. Vårt mål var å utvikle en spillmus som både hadde større ytelse og flere funksjoner enn noen annen mus i samme prisklasse,» uttaler Dan Sønderskov, Nordic Marketing Manager for SteelSeries. «Vi er sikre på at dette er musen spillerne vil ha.»

Under overflaten

Rival 100 har en helt ny type sensor som leverer revolusjonerende ytelse uten sidestykke. De teknologiske nyvinningene som ligger bak denne unike sensoren, gir spillerne vesentlige fordeler, blant annet:

•  Overlegen sporingsnøyaktighet: Profesjonelle spillere er avhengig av utstyrets sporingsnøyaktighet når de utfører fantastiske og lynraske manøvrer. Derfor benytter ingen av SteelSeries’ Rival-mus seg av maskinvareakselerasjon. Rival 100 har derimot en optisk sensor som leverer ekte én til én-sporingsnøyaktighet.

•  Optimal løfteavstand: I motsetning til spillmus som reduserer sporingsevnen i forsøket på å oppnå lavere løfteavstand, går Rival 100 ikke på kompromiss med ytelsen. Rival 100 har både overlegen sporingsevne og optimal lav løfteavstand, noe som gjør Rival 100 til den beste musen i sin prisklasse.

Legg til SteelSeries' velkjente kontakter, som har en holdbarhet på 30 millioner klikk, og resultatet er en spillmus som gir mer for pengene enn noen annen konkurrerende spillmus på markedet.

På overflaten

Den ergonomiske designen for høyrehåndsbrukere, og layouten med seks knapper er komfortabel å bruke med alle håndstillinger. Med Rival 100 mister spillerne ikke lenger grepet i kampens hete. Overflaten føles bløt og behagelig, mens sidegrepene leverer håndfast struktur. Rival 100 forener komfort og kontroll.

Den personlige musen

SteelSeries' Rival 100 har innebygget Prism RGB-belysning og er den eneste musen i sin klasse med millioner av fargeinnstillinger, -variasjoner og -funksjoner. Andre funksjoner som bevegelseslys og spillhandlinger i sanntid via GameSense kan alle styres ved hjelp av den kraftige programvaren SteelSeries Engine.

Med SteelSeries Engine kan spillere knytte brukerdefinerte spillfunksjoner til musens seks knapper, justere den optiske sensorens følsomhet slik at den passer til enhver spillestil eller -hastighet, samt opprette personlige innstillinger for alt fra akselerasjon/deselerasjon til CPI.

Den optiske spillmusen Rival 100 kan kjøpes nå på SteelSeries.com for 399 NOK.