SteelSeries Rival 300 CS:GO Fade Edition

Pressemelding fra SteelSeries 29. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SteelSeries kunngjør:

Rival 300 CS: GO Fade Edition er nå i butikken

Den fikk en overveldende mottagelse på ESL One i Køln, og nå stiller SteelSeries spesialutgaven av den populære musen til rådighet for Counter-Strike-fans verden over

SteelSeries offentliggjør at den populære Rival 300 CS:GO Fade Edition Gaming Mouse nå kan fås i butikkene verden over. I samarbeid med brukerne av Valve og Counter-Strike har SteelSeries utviklet en spesialutgave av Rival-musen basert på det populære Fade-skallet fra CS:GO og bekledd med en ny overflatestruktur.

«Fade» er en av de kuleste og mest ettertraktede skalltypene i CS:GO – og med priser på inntil flere tusen for ett enkelt skall er det samtidig den absolutt dyreste måten å markere seg selv som en ekte CS:GO-fan på. Men nå er det ikke lenger forbeholdt virtuelle våpen – med Rival 300 CS:GO Fade Edition kan ekte fans skille seg ut fra mengden allerede før datamaskinen slås på!

«Rival-musen er markedets mest solgte optiske mus, og det er i seg selv ikke så merkelig, for den er kort sagt den perfekte mus til flere forskjellige sjangere, men spesielt til FPS-spill. Vi tok utgangspunkt i Rival-musens popularitet og satte oss ned sammen med Valve for å skape noe helt spesielt – noe som kunne få CS-folket opp av stolen,» forteller Dan Sønderskov, nordisk markedsjef hos SteelSeries. Han fortsetter: «Vi hadde et begrenset antall av denne spesialutgaven til salgs under ESL One i Køln, og reaksjonene var overveldende – fans fra hele verden gikk amok på sosiale medier for å kunne kjøpe musen lokalt – og vi er svært glad for at vi nå kan oppfylle ønsket deres.»

Takket være markedets ledende optiske sensor og SteelSeries sine kontakter har Rival-musen en helt overlegen presisjon og holdbarhet – knappene er normert til hele 30 millioner klikk. Det er en kombinasjon av disse funksjonene og den ergonomiske spesialutformingen for høyrehendte som har gjort den så populær, og den har samtidig hjulpet team Fnatic med å vinne to store turneringer på rad i år – først i Katowice og deretter i Køln.

«CS:GO Fade-utgaven av Rival-musen er noe av det feteste jeg noensinne har fått i hendene rett før en turnering. Den var også en stor suksess blant fansen, som har vært gale etter å få tak i den,» sier Markus «Pronax» Wallsten fra Fnatic.

Optimal presisjon ved enhver hastighet

SteelSeries Rival bruker en svært avansert optisk sensor, og gamere kan tilpasse oppløsningen (fra 50 til 6500 CPI – registreringer pr. tomme) og responstiden (helt ned til ett millisekund og dermed praktisk talt null forsinkelse) individuelt etter spill og personlige preferanser. Sensoren leverer 1:1-registrering uten akselerasjon og dermed millimeterpresise bevegelser, uansett hvor hurtig det går.

En tilpasset og unik spillopplevelse

Gamere kan dessuten laste ned SteelSeries Engine-programvaren for å tilpasse musens funksjoner og dermed skape deres helt personlige spillopplevelse. Engine starter hurtig og bruker stort sett ingen ressurser – den kjører diskret i bakgrunnen mens brukeren spiller for full fart.

Rival-musen har også to separate lysområder som gameren selv kan velge fargen på. Det er hele 16,8 millioner farger å velge mellom, og både farger og belysningstilstander kan knyttes til bestemte spillprofiler. Takket være støtten for GameSense kan musen dessuten gjengi viktige spillopplysninger og -begivenheter i form av en bestemt belysning på musen.

Pris og tilgjengelighet

Rival 300 CS:GO Fade Edition-musen har en veiledende utsalgspris på 749 kroner og kan allerede nå forhåndsbestilles i nettbutikken til SteelSeries. Du kan lese mer om musen på http://SteelSeries.com/rivalfade.

Powered by Labrador CMS