SteelSeries Rival 500

Pressemelding fra SteelSeries 12. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SteelSeries gjenoppfinner MMO/MOBA-gamingmusen med Rival 500

Verdens første optiske MMO/MOBA-gamingmus designet med hele hånden i fokus

SteelSeries presenterer Rival 500, en revolusjonerende gamingmus med utforming og knapplassering der tommelfingerens og håndens naturlige bevegelser er satt i fokus. Rival 500 skiller seg fra tradisjonelle design, der knappene på siden er i rekker. Dessuten er dette verdens første gamingmus med vippeknapper til tommelen.

«Rival 500 er den første gamingmusen med mange knapper, der designet tar utgangspunkt i håndens naturlige bevegelser» forteller Dan Sønderskov, nordisk markedssjef hos SteelSeries. Han fortsetter: «I MMO- og MOBA-spill kan man omtrent ikke få for mange knapper. Samtidig er det viktig at plasseringen er slik at man kan finne de rette knappene lynraskt. Rival 500 er derfor ikke bare komfortabel å bruke – den er også svært effektiv."

Seier med tommelen

Vippeknappene på Rival 500 utnytter tommelfingerens naturlige bevegelse og gir deg full kontroll. Med knappen under musen, kan du velge om knappene skal aktiveres for å gi deg ekstra funksjoner eller fungere som tommelfingerstøtte, slik at du kan cruise i mål.

Takket være SteelSeries GameSense og følbare advarsler, er Rival 500 ikke bare for tilførsel av kommandoer. Her er det også toveiskommunikasjon som kan tilpasses ned til minste detalj. Vibrasjonene i Rival 500 kan blant annet med SteelSeries Engine stilles inn til å formidle viktig informasjon fra spillet, eksempelvis tomt magasin, utløpt cooldown-tid med mer.

Presisjon og komfort på dine vilkår

Rival 500 er laget for å være den ultimate musen til MMO/MOBA-gamere – et komfortabelt kontrollsenter, som gir deg tilbakemeldinger, funksjonalitet og effektivitet som må til for å knuse motstanderne. Sentrale egenskaper er:

• Pixart 3360 optisk sensor med oppløsning på opptil 16 000 CPI (sensorregistreringer per tomme)

• To vippeknapper for tommelen – kan konverteres til fingerstøtte med kontakt under musen

• Individuell tilpasning av alle 15 knappene, samt vibrasjonsmønstre og -styrke

• Millioner av fargeinnstillingsmuligheter via GameSense og Prism RGB

• Forsterket knappkonstruksjon – mer konsekvente og ensartede klikk, samt en holdbarhet på opptil 30 millioner trykk per knapp

Pris og tilgjengelighet

Rival 500 kan kjøpes på http://SteelSeries.com. Veiledende pris er 849 kroner inklusive mva.

Powered by Labrador CMS