SteelSeries Stratus

Pressemelding fra SteelSeries 18. februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

STEELSERIES PRESENTERER STRATUS

SteelSeries Stratus Trådløs Spillkontroller, er den eneste iOS kontrolleren som er trådløs og fungerer med iPad®, iPhone®, and iPod touch®. Den er nå tilgjengelig gjennom Apple sine butikker og hos Apple.no for 599,- NOK. Enheten, som ble presentert på Consumer Electronics Show (CES) tidligere forrige måned, er spesialdesignet for å gi en konsollbasert spillopplevelse på iPad®, iPh­one®, og iPod touch® med iOS 7 som kjører støttede, kontroller-aktiverte spill. Stratus kommer med støtte for hundrevis av spill som allerede er utgitt, og alle fremtidige spill med kontrollerfunksjonalitet som kommer til iTunes App Store.

Suveren spilleytelse

Stratus gir overlegen spilleytelse, takket være de trykkfølsomme knappene, Bluetooth-tilknytting med en batterivarighet på over 10 timer, to analoge joysticker og flerspillerstøtte for opptil fire kontrollere.

Viktigste funksjoner

«Vi i SteelSeries har alltid vært opptatt av å lage gode og innovative produkter, og samtidig investert betydelig tid og ressurser i å bygge et globalt gamingfellesskap. Ved å jobbe hardt med våre leverandører for å senke veiledende salgspris, åpner vi for å ønske en ny verden av gamere velkommen til denne eksisterende arenaen. Samtidig er vi tro mot våre røtter og gir forbrukere over hele verden eksepsjonell valuta for pengene», sier Henning Christiansson, Nordisk markedssjef i SteelSeries.

Powered by Labrador CMS