F-Secure PSB-løsning

Pressemelding fra F-Secure 13. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Beskytter alle enheter

En oppdatert løsning fra F-Secure beskytter nå alle enhetene i virksomheten, også smarttelefoner og nettbrett. Løsningen er skreddersydd de som ønsker å kjøpe sikkerhet som en tjeneste.

Secure har utvidet sin PSB-løsning (Protection Service for Business) til å omfatte også smarttelefoner og nettbrett. Oppdateringen svarer på dagens utfordringer på arbeidsplassen, hvor mobile enheter brukes stadig mer til å lese e-post og annen virksomhetssensitiv informasjon.

- Bedrifter investerer tungt for å sikre sine datamaskiner og nettverk. Mobile enheter har ofte tilgang til den samme informasjonen uten beskyttelse, sier norgessjef i F-Secure Troels Christensen.

Mobile trusler i mange varianter vokser raskt. F-Secure sin nyeste sikkerhetsrapport (Mobile Threat Report*) bekrefter dette. Den oppdaterte PSB-løsningen gir markedsledende beskyttelse mot trusler rettet spesielt mot smarttelefoner. Typiske eksempler på dette er faktureringssvindel og spion-verktøy som stjeler kontaktinformasjon. Virksomheter må også sikre verdifulle data lagret på mobile enheter mot de vanligste problemene, som tap eller tyveri. Med F-Secure sin løsning kan tapte enheter spores og virksomheten gis mulighet til fjernstyrt låsing eller sletting av all konfidensiell informasjon.

PSB-løsningen tilbyr også administrasjon av sikkerhetstjenester for PC-er, e-post og filservere. Den daglige kontrollen kan fjerndriftes.

- Løsningen forenkler hverdagen til våre forhandlere. Nå er alle kunder og enheter styrt gjennom en portal. Det betyr mindre administrasjon og skreddersydd beskyttelse for sluttkunden, sier Christensen.

F-Secure sin PSB-løsning passer for virksomheter som ønsker å kjøpe en tjeneste i stedet for teknologi eller programvare.

For mer informasjon, gå til:

- http://www.f-secure.com/en/web/business_global/products/protection-service/overview - * F-Secure Mobile Threat Report Q1, 2012 http://www.slideshare.net/fsecure/fsecure-mobile-threat-report-quarter-1-2012

Powered by Labrador CMS